Digitaalinen työllistyminen

Digitaalinen työllistyminen -hankkeen aikana käynnistettiin kiinteistö- ja rakentamisalan jatkuvan oppimisen ja työllistymisen verkostotyö. Verkostotyön tavoitteena on alan houkuttelevuuden lisääminen, jatkuvan oppimisen ja työllisyyden edistäminen sekä rakentamisen laadun parantaminen.

Osana verkostotyötä konseptoitiin Luotettava Työntekijä -palvelu vastaamaan erityisesti kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan kohtaannon parantamiseen, työnhaun helpottamiseen ja rekrytointiprosessien nopeuttamiseen.

Content
VastuuGroup_VASTUULLISUUS2_transparent

Luotettava Työntekijä -palvelu
vastaa KIRA-alan kohtaannon haasteisiin

Konseptoimme Luotettava Työntekijä -palvelun yhdessä verkoston kanssa. Palvelu kokoaa kiinteistö- ja rakentamisalan työelämäpalvelut yhteen paikkaan, jotta ne  tulevaisuudessa ovat entistä helpommin löydettävissä ja hyödynnettävissä.

01 - phone-consent-taito 03 - phone-profile05 - phone-send-profile06 - phone-consent-and-send

 

Palvelu hyödyntää MyData-kyvykkyyksiä

Luotettava työntekijä -palvelu hyödyntää MyData-kyvykkyyksiä, joiden avulla työnhakijat voivat tuoda palveluun eri lähteistä omia varmennettuja tietojaan ja muodostaa tietojen pohjalta itselleen oman osaajaprofiilin. Tämän jälkeen työnhakijat voivat luvittaa oman profiilinsa erilaisiin työelämäpalveluihin, esimerkiksi työnhaku- ja työllisyyspalveluihin, sekä työnantajan HR- ja rekrytointijärjestelmiin.

Lue lisää

LT-kyvykkyys-graffa
 

Työllisyyden ekosysteemi

Digitaalinen työllistyminen -hankkeen verkostotyössä ratkotaan erityisesti kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan jatkuvan oppimisen ja työllisyyden haasteita. Yhteisiksi tavoitteiksi olemme asettaneet korkeamman työllisyyden, osaavamman työvoiman, toimialan houkuttelevuuden lisäämisen sekä rakentamisen laadun parantamisen.
Teemme, opimme, innovoimme ja vaikutamme yhdessä verkostomme kanssa. Kaikki verkostotyössä syntyvä materiaali on vapaasti kaikkien hyödynnettävissä. Ilmiökartan löydät täältä.​ Tulevat tapahtumat löydät alempaa.​
 
Tervetuloa mukaan!

LT-peruspilarit

 

Mukana vaikuttamassa

TEM-logo Rakennusliitto-logo

 

Rakennusteollisuus-logo vastuu-group-post-pic_white

 

Digitaalinen työllistyminen -hanke on työ- ja elinkeinoministeriön, Rakennusteollisuus RT ry:n, Rakennusliitto ry:n ja Vastuu Groupin yhteinen hanke. Katso kaikki, jotka ovat verkostossamme mukana vaikuttamassa.

Luotettava Työntekijä on Vastuu Group Oy:n tavaramerkki.

 

Mukana kansainvälisissä verkostoissa

Olemme mukana Skillsdata ja Skills Alliance -verkostoissa.

 

VastuuGroup_suosittele_2x

Hankkeen materiaalit

Tapahtumien esitykset, pilotit ja kokeilut, ratkaisuehdotukset ja työpajojen tulokset. Kaikki hankkeen aikana tuotettu materiaali on kaikille avointa.

Käy katsomassa myös hankkeen aikana tehty ilmiökartta.

Näin hanke on edennyt vuosien varrella

Videot ja puheenvuorot

Tapahtumat

Blogi