Asiakastarinoita

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin palveluidemme
käytöstä ja yhteistyöstä Vastuu Groupin kanssa.

 

Sisältö
VastuuGroup_VASTUULLISUUS_transparent

Ramirent

"Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Vastuu Groupin kanssa muillekin. Toiminta heidän kanssaan on ollut helppoa ja eteenpäin vievää. Vastuu Groupilla on paljon partneriyrityksiä ja vaihdamme heidänkin kanssaan ajatuksia aina silloin tällöin."

Tomi Anttila, Ramirent

Lue koko asiakastarina

 

Länsimetro

Länsimetro on tällä hetkellä Suomen suurin infrahanke. Työmaalla työskentelee parhaillaan yli 700 eri urakoitsijaa. Työmaaturvallisuuden seurannan osalta yhteistyö Vastuu Groupin kanssa säästää huomattavasti aikaa helpottaen tilaajavastuulain mukaista seurantaa.

Tiia Virtanen, Länsimetro

Lue koko asiakastarina

 

Congrid

Vastuu Group ja Congrid ovat tehneet tiivistä yhteistyötä useita vuosia. Vuosien varrella on keskitytty alan kehittämiseen sekä data liikkumiseen järjestelmien välillä. Tiiviillä yhteistyöllä mahdollistetaan se, että yksittäinen käyttäjä saa kaiken tarvitsemansa tiedon omalle ruudulleen.

Timo Makkonen, Congrid

Lue koko asiakastarina

 

Nixu

SignSpace-palvelun avulla Nixun asiakkaat voivat allekirjoittaa sopimukset tietoturvallisesti milloin ja mistä vain. Intuitiivinen järjestelmä on asiakkaalle helppokäyttöinen ja mahdollistaa myös sopimusversioiden käsittelyn sekä niiden pohjalta käydyn keskustelun dokumentoimisen. 

Ville Niemi, Nixu

Lue koko asiakastarina