Yritystili

Yritystili on portti palveluidemme käyttämiseen. Sen kautta pääset siirtymään käyttämiisi palveluihin ja voit keskitetysti hallinnoida yrityksesi tietoja, käyttäjiä ja palveluita. Luotuasi yritystilin pääset myös hakemaan Luotettava Kumppani -raportteja.

Luo yritystili Kirjaudu sisään

Content
VastuuGroup_JAETTUDATA_transparent

Maksuton yritystili helpottaa yrityksesi asiointia

Kun yritykselläsi on yritystili, näet yhdellä silmäyksellä kaikki Vastuu Groupin tarjoamat palvelut. Sisäänkirjautumisen jälkeen palveluihin siirtyminen tapahtuu joko yritystilin etusivun palveluesittelystä tai yläpalkin pudotusvalikosta.

Palveluhallinnasta voit varmistaa, mitkä palvelut yritykselläsi on käytössä sekä käytössä olevien palveluiden lisenssien tason. Yritystilin kautta voi hakea oman yrityksesi Luotettava Kumppani -raportin, päivittää yrityksen laskutusosoitteen tai muuttaa yhteystietoja Zeckit-palvelussa.

HUOM. Esimerkiksi yrityksen nimi tulee Valttikortille yritystilillä ilmoitetuista tiedoista.

Mikä ihmeen yritystili

Näin luot maksuttoman yritystilin

Pääset luomaan yritystilin täällä tai verkkosivujemme yläpalkin kautta.

Aloita tilin luominen painamalla yläpalkista Rekisteröidy-linkkiä. Pyydämme sinua ensin kertomaan yrityksesi perustiedot. Sen jälkeen sinut ohjataan luomaan itsellesi henkilökohtainen käyttäjätili. Käyttäjätilin luotuasi pääset jatkamaan yrityksesi tietojen täyttämistä.

Yritystilliä luodessasi pyydämme yrityksesi laskutustiedot, jotta tilin luomisen jälkeen palveluidemme tilaaminen ei vaadi laskutustietojen erillistä syöttämistä. Pelkän yritystilin luominen on maksutonta.

Luo yritystili

VastuuGroup_tilaaja

Sivuliike tai ulkomainen yhteisö?

Jos yrityksesi on sivuliike tai ulkomainen yhteisö, tulee yritystili luoda ulkomaalaiselle pääyritykselle. Voit pyytää asiakaspalveluamme lisäämään pääyrityksen tilille sivuliikkeen Y-tunnuksen Työmaarekisterin raportointia tai Valttikorttien tilaamista varten.

Mitä yritystilillä voi tehdä

Yritystilin perustamisen jälkeen voit siirtyä tilaamaan ja käyttämään palveluitamme tai esimerkiksi hakemaan Luotettava Kumppani –raportteja.

Yritystilillä voit myös kutsua uusia käyttäjiä yrityksesi tilille ja antaa heille käyttöoikeuksia eri palveluiden käyttöön.

Tarkemmat ohjeet yritystilin käytöstä löydät täältä.

HUOM. Valttikorttien tilaamista varten yrityksen työntekijätiedot tulee lisätä Työntekijähallinnassa.

Blogi

Ota
yhteyttä