Partnerimme

Partnerimme tarjoavat laajasti erilaisia ratkaisuja eri toimialoilla.

VastuuGroup_VASTUULLISUUS2_transparent

Grano Oy

SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu, joka on palvellut asiakkaita jo lähes 30 vuoden ajan. Järjestelmällä on 18 000 päivittäistä kirjautumista ja yli 90 000 käyttäjää. SokoPron avulla pienen tai suuren projektin hallinnointi on helppoa ja joustavaa. Tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista ovat aina ajantasaisina ja oikeiden henkilöiden saatavilla. SokoPron avulla aineistoa voi jakaa sähköisesti tai tilata paperitulosteina suoraan työmaalle. SokoProsta löytyvät ajantasaiset tiedot tuovat kustannustehokkuutta ja säästöä koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Tutustu SokoProhon täällä.

grano.fi

 

Netbox Finland Oy

Oy Waremann Acrux Ab

Oy Waremann Acrux Ab koostuu ohjelmisto- ja rakennusalan ammattilaisista. Tehtävämme on tehdä rakennusalan yritysten arjesta sujuvaa ja parantaa
toiminnan tuottavuutta. Kehittämämme mobiilipalvelu Waremann Työnhallinta tekee rakennustyömaiden ja kenttätyön hallinnasta todella helppoa.

Riihicloud Oy

Riihicloud-päätelaitehallintapalvelu koostuu kahdesta palvelukokonaisuudesta.

Riihicloud Endpoint Analytics -palvelu tarjoaa yksityiskohtaista tietoa päätelaitteista ja ohjelmistoista eri sidosryhmien tarpeisiin. Palvelu mahdollistaa päätelaitteiden elinkaaren hallinnan sekä tiedolla johtamisen. Valvontaportaalilla voidaan valvoa keskitetysti kaikkia asiakasympäristöjä (tenantteja).

Riihicloud Endpoint Management -palvelulla hallitaan ja ylläpidetään päätelaitteille (Windows, Android, iOS, macOS) asennettuja sovelluksia sekä asetuksia. Hallintaportaalilla voidaan hallita keskitetysti kaikkia asiakasympäristöjä (tenantteja).

www.riihicloud.com/fi/  

Tilipalvelu Eija Mäyrälä Ky

Tilipalvelu Eija Mäyrälä Ky on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Vastuu Groupin kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Pirjo Gustafsson

Tilitoimisto Pirjo Gustafsson on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Vastuu Groupin kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Raetsaari Oy

Tilitoimisto Raetsaari Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Vastuu Groupin kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Roine Oy

Tilitoimisto Roine Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Vastuu Groupin kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Partneri-blogi