« takaisin

Cramolta saa työmaalle kaiken tarvittavan

16.5.2019

Cramolta saa työmaalle kaiken tarvittavan kalustosta työmaajärjestelmiin

Tiesitkö, että Cramo tarjoaa asiakkailleen työmaakaluston lisäksi myös Cramo Valvomo -kulunvalvontasovelluksen? Cramo Valvomo sisältää lain edellyttämän viranomaisraportoinnin lisäksi paljon muitakin hyödyllisiä toimintoja, kuten pätevyystietojen hallinnoinnin, perehdytyslomakkeet sekä porttien ja ovien sähkölukituksen.

Cramo Valvomo tarjoaa helposti ja vaivattomasti ympäristön seurantaan kustannustehokkaita ratkaisuja työmaille. Erilaiset teknologiat, kuten Lora (pitkän kantaman langattomat anturiverkot) ja IoT (esineiden internet ) ovat vahvasti mukana Cramo Valvomossa, joka mahdollistaa työmaapalveluiden seurannan yhden luukun periaatteella. Valvomo ohjelmaa kehitetään jatkuvasti ja voit olla varma että ohjelma vastaa tulevaisuudessakin rakennustyömaiden asettamia vaatimuksia.

Kaikki alkoi Musiikkitalosta

Cramo Valvomo oli ensimmäisen kerran käytössä Helsingin Musiikkitalon rakentamisessa 2010-luvun alussa. 2010-luvun puolivälissä tapahtui iso sysäys kohti rakennusalan digitalisoitumista ja juuri nyt elämme jonkinlaista murrosvaihetta. Vuoteen 2014 ja verotusmenettelylain voimaanastumiseen asti Cramo Valvomoa hyödynsivät lähinnä suuret rakennusalan yritykset.

Rakennusalan tiedonantovelvollisuuden tultua voimaan moni asiakas otti sähköisen työmaajärjestelmän käyttöönsä pakotettuna ja hieman pitkin hampain, mutta asenteet ovat pikkuhiljaa muuttumassa. Varsinkin nuoremmat työmaamestarit ovat tottuneita IT-järjestelmien käyttäjiä. Asiakkaamme ovat huomanneet, ettei sähköinen työmaajärjestelmä ole vain pakollinen paha, vaan se todella tehostaa työtä ja säästää kustannuksissa.

Cramo Valvomo ja Valttikortti yhdessä alusta asti

Cramo on ollut mukana Tilaajavastuun partneriohjelmassa aina sen perustamisesta lähtien. Muistan, kun vuosina 2013 ja 2014 kiersimme Tilaajavastuun varatoimitusjohtajan Mika Huhtamäen kanssa ympäri Suomea samoissa esittelytilaisuuksissa esittelemässä palveluitamme. Cramon lukijalaite olikin ensimmäisten Valttikortti-sertifioitujen lukijalaitteiden joukossa.

Tänä päivänä Cramo Valvomo on täysin yhteensopiva Valttikortin kanssa. Valttikortilla voi hakea vaivattomasti Tilaajavastuun sähköisestä rajapinnasta kaikki työntekijätiedot, mukaan lukien työntekijän pätevyydet Taitorekisteristä. Kaikkien aliurakoitsijoiden Luotettava Kumppani -raportin tilaa seurataan automaattisesti Cramo Valvomossa.

Nopeus ja helppokäyttöisyys kaiken a ja o

Palvelukehityksessämme kaiken lähtökohtana on nopeus ja helppokäyttöisyys. Järjestelmän täytyy olla tehokas ja selkeä käyttää. Kuuntelemme asiakkaittemme palautetta ja teemme järjestelmäkehitystä hyvin asiakaslähtöisesti.

Tekstin on kirjoittanut Niko Hämäläinen, Cramon järjestelmätoimittajan Taitotekniikka Oy:n toimitusjohtaja.

Cramo tarjoaa skaalautuvan sähköisen Cramo Valvomo kulunvalvontajärjestelmän työmaalle aina omakotitalorakentamisesta laajaan korttelirakentamiseen. Cramolta saat yhdestä paikasta työmaajärjestelmän ja kaiken tarvittavan kaluston aina nostureista kaivureihin sekä aidoista ja ajoporteista kontteihin ja ovien sähkölukituksiin. Cramo Valvomossa kulkuleimaukset onnistuvat lukijalaitteiden lisäksi myös mobiilipalvelussa ja tekstiviesteillä. Palvelusta on saatavilla kieliversiot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Cramon tuotteista voit lukea tarkemmin verkkosivuiltamme.

 


Lue lisää aiheesta