Palvelut
tilaajille

Palveluidemme avulla taklaat niin tilaajavastuu-, verotusmenettely- kuin työturvallisuuslain kiemurat, hallinnoit työmailla tarvittavaa tietovarantoa ja hoidat paperityöt sekä dokumenttien allekirjoittamisen entistä helpommin.

Content
Palvelut tilaajalle

Tutustu palveluihimme

Vastuu Group tarjoaa työn tilaajalle tai ostajalle yrityksen hallinnollista taakkaa helpottavia palveluita. Palveluidemme avulla taklaat niin tilaajavastuu-, verotusmenettely- kuin työturvallisuuslain kiemurat, hallinnoit työmailla tarvittavaa tietovarantoa ja hoidat paperityöt sekä dokumenttien allekirjoittamisen entistä helpommin.

yrittajan-roolisivu_Medium

Automatisoi tilaajavastuutietojen seuranta

Valvoja on työn tilaajaa auttava palvelu, joka hakee ja arkistoi palveluun seurantaan asetettujen Luotettava Kumppani -yritysten tilaajavastuutiedot automaattisesti. Tilaajana sinun tarvitsee vain varmistaa Valvoja-palvelusta toimittajan Luotettava Kumppani -raportin tila ennen sopimuksentekohetkeä ja lisätä yritys seurantaan. Valvoja arkistoi seurannassa olevien yritysten raportit automaattisesti ja ilmoittaa sinulle, jos yrityksen tiedot muuttuvat.

tyomaarekisteri_Small

Helpota raportointia verohallinnolle

Työmaarekisteri helpottaa verotusmenettelylain mukaisen rakennusalan tiedonantovelvollisuuden täyttämistä. Verotusmenettelylaissa oleva rakennusalan tiedonantovelvollisuus edellyttää, että rakennustyön tilaajat ja päätoteuttajat raportoivat kuukausittain Verohallinnolle urakka- ja työntekijätietoja. Työmaarekisteri helpottaa tietojen keräämistä ja muodostaa järjestelmään kerätyistä tiedoista automaattisesti raportit, jotka voi lähettää kätevästi edelleen Verohallinnolle. Palvelu toimii rakennustyömaan yhteisenä tietovarastona ja arkistona.

Suosittelemme sinulle myös näitä palveluita

VastuuGroup_yrittaja_2x

Löysitkö etsimäsi? Pyydä tarjous palvelustamme tästä.

Blogi