« takaisin

5 + 1 syytä käyttää Raportti PRO -palvelua

29.8.2023

RaporttiPRO_blog-4


Raportti PRO -palvelumme
 avulla Luotettava Kumppani® -raporttien hakeminen ja tilaajavastuulain mukainen arkistointi on entistäkin helpompaa. Raportti PRO -palvelun avulla tarkistetut Luotettava Kumppani -raportit arkistoituvat automaattisesti. Työn tilaajana sinun ei siis tarvitse huolehtia raporttien arkistoinnista itse!

Viisi hyvää syytä käyttää Raportti PRO -palvelua:

  1. Raporttien arkistointi ei pääse unohtumaan. Heräsitkö yöllä ikävään tunteeseen, että tilaajavastuulain mukainen raportti jäi arkistoimatta? Raportti PRO arkistoi automaattisesti hakemasi Luotettava Kumppani -raportit, joten niiden arkistointi ei enää ikinä unohdu. Voit siis nukkua yösi jatkossa rauhassa.

  2. Raportit eivät jää yrityksestäsi poistuneen työntekijän koneelle. Työntekijöillä on tapana vaihtaa työpaikkaa. Raportti PRO -palvelua käyttäessäsi työnteköidesi hakemat raportit eivät jää pelkästään heidän koneilleen, vaan arkistoituvat yrityksesi raporttiarkistoon.
     
  3. Vahingon sattuessa hakemasi raportit ovat turvassa. Jos tiedot on tallennettu pelkästään tietokoneesi uumeniin ja kone menee rikki, menetät tallentamasi raportit. Raportti PRO:ta käyttämällä varmistat, että raportit ovat aina turvallisesti tallessa!

  4. Säästät työaikaasi, kun raportteja ei tarvitse tallentaa erikseen. Tilaajavastuulain mukaan selvityksiä tulee säilyttää vähintään kaksi vuotta sopimuksen päättymisen jälkeen. Kun annat Raportti PRO:n arkistoida puolestasi, sinun ei tarvitse stressata asiasta!

  5. Raportti PRO -palvelussa oleviin raportteihin pääsevät käsiksi kaikki yrityksesi Yritystili-käyttäjät. Sinun ei siis tarvitse pyytää työkaveriasi etsimään oikeaa raporttia puolestasi AVIn koputellessa ovea, vaan yritystilin käyttäjänä voit etsiä sen raporttiarkistosta itse.

+ 1! Oletko suunnittelemassa tilausta alihankkijalta, mutta et tiedä vielä, keneltä tilaat? Yhteistyökumppania etsiessä tulee usein selattua useita potentiaalisia Luotettavia Kumppaneita, mutta raporttien arkistointi unohtuu. Tässäkin tilanteessa Raportti PRO on kätevä kumppani, sillä sen avulla kaikki avaamasi raportit arkistoituvat automaattisesti!


Haluatko lukea lisää Raportti PRO -palvelusta? Kurkkaa siinä tapauksessa tänne:

Tutustu Raportti PRO -palveluun


Lue lisää aiheesta