« takaisin

Zeckit-tiedot tulivat Raportti-palveluun

21.5.2019

Zeckit-tiedot Raportti-palveluun-1

Oletko jo käynyt tutustumassa uudistuneeseen Raportti-palveluumme? Jos olet, niin olet saattanut huomata, että Luotettava Kumppani -tietojen lisäksi raporttihaussa näytetään myös haetun yrityksen Zeckit-tietoja. Zeckit on Vastuu Groupin yrityshaku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset taustaselvityksineen ja asiakasarvioineen.

Tietoja päätöksenteon tueksi

Raportti-palvelussa näkyvässä Zeckit-yrityskoosteessa kerrotaan yrityksen perustietoja, kuten työntekijämäärä, ikä ja liikevaihto. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä päätöksentekoa ajatellen, kun suhteutat yrityksen koon oman urakkasi kokoon ja arvoon. Laajempaa tietoa yrityksestä saat avaamalla yrityksen profiilisivun. Jos Raportti-palvelussa haettu yritys on tilannut Zeckit-yritysesitteen, pääsee yrityskoosteesta tutustumaan myös yrityksen digitaaliseen esitteeseen.

Yrityskoosteen kautta pääset myös antamaan hakemastasi yrityksestä arvion, joka näytetään Zeckitissä. Arvio tehdään tunnistautuneena, joten annettu arvio on aina luotettava. Arvion tehneen henkilön tietoja ei näytetä palvelussa, vaan ainoastaan arvion antaneen henkilön etunimi tulee näkyville.

Zeckit täydentää Luotettavaa Kumppania

Luotettava Kumppani -raportilla ja Zeckit-selvityksessä on osittain samoja tietoja. Luotettava Kumppani -raportti sekä itse Raportti-palvelu on tarkoitettu tilaajavastuulain vaatimusten täyttämiseen. Zeckit-palvelussa näkökulma on niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaan riskienhallinta. Palvelut täydentävät toisiaan, ja Zeckitin yrityshaussa pystyy rajaamaan hakutulokset näyttämään ainoastaan Luotettava Kumppani -yritykset.

Käy katsomassa mitä yrityksestäsi Zeckit-palvelussa kerrotaan ja oletko saanut asiakasarvioita. Muistathan aina pyytää asiakkaitasi arvioimaan yrityksesi, sillä asiakasarviot ja -referenssit ovat yrityksesi tärkein myyntivaltti!

Tutustu Raportti PRO -palveluun


Lue lisää aiheesta