« takaisin

Asiakastarina: Luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä luottoluokitustiedoilla

Meillä on ilo esitellä yksi vastuullisesti toimivista asiakkaistamme, E2 Sähkö Oy,  joka on hyödyntänyt palveluitamme monipuolisesti ja saanut niistä merkittävää hyötyä liiketoiminnassaan. Haastattelimme E2 Sähkö Oy:n toimitusjohtajaa Erno Koskista Luotettava Kumppani -palvelun tuomista hyödyistä heidän liiketoiminnassaan.

Laadukkaampia tarjouksia ja tasavertaisuutta kilpailussa

E2 Sähkö Oy hyödyntää Luotettava Kumppani -palvelua osana myyntiprosessejaan, mutta korostaa, että he voisivat hyödyntää palvelua vieläkin tehokkaammin. Tarjouksiin olisi esimerkiksi aina hyvä liittää alaviite palveluun kuulumisesta. Tämä käytäntö on osoittautunut heille erityisen hyödylliseksi kilpailutilanteissa, joissa tasavertaisuus on avainasemassa. Luotettava Kumppani -palvelun kautta saatavat ajantasaiset tiedot lisäävät luotettavuutta ja selkeyttä tarjousten vertailuun, mikä antaa heille kilpailuetua.

Erityisen tärkeäksi Erno Koskinen kokee sen, että tiedot ovat ajan tasalla. Alalla jotkut yritykset käyttävät tarjouspohjissaan vanhentunutta tietoa, mikä voi johtaa tilaajia harhaan. Vanha sertifikaatti ei kerro nykytilanteesta mitään, ja siksi ajantasainen tieto on välttämätöntä oikean päätöksenteon tueksi.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. E2 Sähköllä on Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatti, joka myönnetään yritykselle, jolla on erinomainen luottoluokitus. Sertifikaatti näkyy Luotettava Kumppani -raportilla ja on varmasti ajan tasalla.

Maksukykyinen ja vastuullinen yritys erottuu edukseen

E2 Sähkö Oy pitää erityisen tärkeänä näkyvyyttä yritysraportilla sekä Zeckit-palvelussa, jossa tiedot ovat helposti saatavilla samassa paikassa ja ajantasaisesti. He ovat hankkineet Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Kulta sertifikaatin lisäksi luottoluokituksesta osoittavan sertifikaatin, koska yhdessä ne antavat kattavan kuvan yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Tämä tieto on heidän mukaansa olennaista liiketoiminnan suunnittelussa ja yhteistyökumppaneiden valinnassa.

Koskinen korostaa, että luottoluokitustiedot edistävät luottamusta ja läpinäkyvyyttä tehden yhteistyöstä laadukkaampaa ja luotettavampaa. Heidän mukaansa vastuullinen toiminta on liiketoiminnan perusta, ja ajantasaiset tiedot auttavat varmistamaan, että kaikki toimijat noudattavat parhaita käytäntöjä.

Erno Koskinen E2 Sähkö

 

”Olemme havainneet, että luottoluokitustiedoista on taloudellista hyötyä monella tapaa. Luottamus on liiketoiminnan a ja o, ja Vastuu Groupin tarjoamat palvelut auttavat vahvistamaan tätä peruspilaria. Ajantasaiset tiedot estävät "kikkailun" ja varmistavat, että kaikki toimijat voivat luottaa yhteistyökumppaneidensa tarjoamiin tietoihin,” toteaa Erno Koskinen.

 

 

 

E2 Sähkö Oy:n tarina on erinomainen esimerkki siitä, miten palvelumme voivat tuoda merkittävää lisäarvoa yrityksen liiketoimintaan. Monipuoliset yritystiedot auttavat päätöksenteossa ja luo vahvan perustan yhteistyölle. Olemme iloisia siitä, että saamme auttaa E2 Sähköä menestymään ja edistämään vastuullista ja luotettavaa liiketoimintaa.

Haluatko sinäkin Suomen Vahvimmat -sertifikaatin näkyviin Luotettava Kumppani -palveluun?
Tarkista täältä, minkä sertifikaatin yrityksesi voi saada ja tilaa sertikaatti alla olevasta linkistä.

 

 


Lue lisää aiheesta