Vastuu Groupin tarina

Olemme ottaneet yrityksenä ison loikan. Meidät on tunnettu Suomen Tilaajavastuuna, byrokratian nitistäjänä, harmaan talouden torjujana ja rakennusalan palveluntarjoajana. Unelmamme on olla tätäkin enemmän, joten tulevaisuudessa tunnet meidät nimellä Vastuu Group.

VastuuGroup_VASTUULLISUUS_transparent

 

Suomen Tilaajavastuusta Vastuu Groupiksi

Olemme ottaneet yrityksenä ison loikan. Meidät on tunnettu Suomen Tilaajavastuuna, byrokratian nitistäjänä, harmaan talouden torjujana ja rakennusalan palveluntarjoajana. Unelmamme on olla tätäkin enemmän, joten tulevaisuudessa tunnet meidät nimellä Vastuu Group. Samalla meille on äärimmäisen tärkeää, että yrityksemme tarjoamaan dataan ja palveluihimme voidaan luottaa.

Haluamme tulla tunnetuksi rakennetun ympäristön ekosysteemitoimijana, jonka ytimessä on vastuullisuus. Suuri unelmamme on luoda miljardille ihmiselle paremmat elinolosuhteet vuoteen 2025 mennessä. Sen aiomme tehdä luotettavan datan avulla ja yhteistyössä muiden kanssa, sillä unelmamme saavutetaan yhteistyössä rakentamalla fiksuja ja kestäviä ratkaisuja. Yksin se ei onnistu.

Unelmamme on rohkea, mutta meillä Vastuu Groupilla on totuttu hulluihin ja lennokkaisiin unelmiin.

Miten luodaan parempia elinolosuhteita? Ratkaisu on yhteistyössä. Meidän roolimme on toimia mahdollistajana, esteiden raivaajana ja visionäärinä. Työkalupakkiimme kuuluu:

  • Palvelut, joilla selätetään byrokratiaa.
  • Alusta, jolla datasiilot puretaan.
  • Alusta, jolla hallinnoidaan suostumuksia.
  • Alusta, jolla luodaan ihmisille sähköinen identiteetti.

Historiamme on täynnä hulluja ideoita ja menestystarinoita, joihin muut eivät aluksi uskoneet. Reilussa kymmenessä vuodessa olemme kasvaneet pienestä startupista lähes 100 henkilöä työllistäväksi, vahvasti kansainvälistyväksi yritykseksi ja iskostaneet luotettavuuden yrityksemme ytimeen. Vaikka emme ole täydellisiä, teemme yrityksessä päätökset vastuullisuus edellä, olipa kyseessä pienet markkinointimateriaalit tai suuremmat liiketoiminnan päätökset.

Opettelemme yrityksenä parhaita tapoja olla itseohjautuva ja olemme etsineet parasta mahdollista muotoa toimia yhtenäisenä joukkona. Kaikki tämä kuitenkin pohjautuu siihen, että toimimme inhimillisesti ja toisia kunnioittavasti, jotta voimme rakentaa työyhteisön ja yrityksen, jossa ihmiset osaavat, uskaltavat ja haluavat tehdä itse rohkeita päätöksiä – ja kantaa niistä myös vastuun itse.

Kaikessa muutoksessa yrityksemme ydin kuitenkin pysyy samana. Arvomme – rohkeus, kunnioitus ja inhimillisyys – toistuvat niin yrityksen strategisissa valinnoissa kuin työyhteisömme arjessa. Samalla kun me otamme yrityksenä rohkeita hyppyjä tuntemattomaan, pysymme me työkavereina ja duuniperheenä toistemme rinnalla tukien niin haastavissa työtilanteissa kuin yksityiselämän myrskyissä. Kaikesta tästä muodostuu luottamus, joka sekin on yrityksessämme monitasoista.

Tutustu yrityskulttuuriimme blogissamme