Tutustu palveluihimme

Käyttämällä palveluitamme helpotat sekä oman yrityksesi että yhteistyökumppanisi kiireistä arkea. Maksuttoman yritystilin kautta pääset käyttämään palveluitamme sekä hallinnoimaan yrityksesi tilauksia ja tietoja.

Lue lisää ja luo yritystili.

 

Hinnasto | Asiakastarinat | Ota yhteyttä

Palvelut

Muut palvelut

Asiakastarinat

Tomi Anttila, Ramirent

Vastuu Group on hyvin järjestelmällinen. He tekevät ne asiat, joista on sovittu. Kaiken tämän he tekevät myös tietoturvallisesti ja suunnitelmallisesti. Tämä on se asia, mikä Vastuu Groupista jää ensimmäisenä mieleen.

Tomi Anttila, Kehityspäällikkö, Ramirent
Lemminkainen_referenssi_Halonen

Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.

Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
Senaatti_referenssi_Riikonen

Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.

Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Pallokuva_rajakoski

Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.

Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
kopsa

Osana laadun varmistusta otimme käyttöön Taitorekisterin, jonka avulla tarkastamme työntekijöiden ammattipätevyydet sähköisesti. Meille tärkeimmät pätevyydet ovat työturvallisuuskortti ja tulityökortti.

Seppo Kopsa, Hankintajohtaja, SRV
VastuuGroup_suosittele_2x

Olemme laajentaneet SignSpace-palvelun käyttöä myös yhteistyökumppaneiden kanssa tekemiimme salassapitosopimuksiin. Lisäksi otimme sen henkilöstökäyttöön poissaoloilmoitusten hyväksymisprosessissa sekä kehityskeskustelujen ja ajopäiväkirjojen arkistoinnissa.

HUS-Kiinteistöt Oy, Alexander Kozlov
hinnasto_2x

nSense Oy considers Vastuu Group an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.

Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy

Ota
yhteyttä