"Vastuu Group on hyvin järjestelmällinen"

Ramirent on Suomen johtava rakennuskonevuokraamo, jolla on yhteensä noin 60 toimipistettä eri puolilla maata. Vastuu Groupin ja Ramirentin yhteistyö keskittyy RamiSmart-työmaaportaaliin ja sen käyttämiin työntekijätietoihin. Portaali on digitaalinen palvelukokonaisuus, jonka avulla voidaan tehdä esimerkiksi työmaan läsnäolovalvontaa.

Vastuu Group ja Ramirent ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2014. Yhteistyö sai alkunsa, kun rakennustyömailla astui voimaan uusi tiedonantovelvollisuus. 

– Käytännössä tiedonantovelvollisuus tarkoittaa sitä, että työmaiden pitää raportoida verottajalle kuukausittain siitä, keitä työmaalla on ollut, kertoo Ramirentin kehityspäällikkö Tomi Anttila

Sovitut asiat hoidetaan aina suunnitelmallisesti

Ramirentin kehittämä RamiSmart kattaa kaikki työmaan läsnäolovalvonnan tarpeet. Käytännössä Ramirent hakee Vastuu Groupilta RamiSmartia varten tarvittavat tiedot työmailla toimivista henkilöistä ja heidän työnantajistaan. 

– Vastuu Group on hyvin järjestelmällinen. He tekevät ne asiat, joista on sovittu. Kaiken tämän he tekevät myös tietoturvallisesti ja suunnitelmallisesti. Tämä on se asia, mikä Vastuu Groupista jää ensimmäisenä mieleen, Anttila kuvailee.

"Toiminta heidän kanssaan on ollut helppoa"

RamiSmart on automaattisesti yhteensopiva Valttikorttien kanssa. Saman käyttöjärjestelmän kautta RamiSmarttia käyttävä asiakas voi myös hallita työmaan ajo- ja pyöröportteja, puomeja ja ovia. 

– Mikäli me emme tekisi Vastuu Groupin kanssa yhteistyötä, niin päivittäinen työnteko olisi työmailla paljon vaikeampaa. Korttien ja kulkuohjauksien hallinta olisi silloin todella pirstaloitunutta ympäriinsä eri teknologioihin. Tämä järjestelmä tuo taustalle sen teknologian ja mahdollistaa toimivan kulunvalvonnan, Anttila kertoo. 

– Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Vastuu Groupin kanssa muillekin. Toiminta heidän kanssaan on ollut helppoa ja eteenpäin vievää. Vastuu Groupilla on paljon partneriyrityksiä ja vaihdamme heidänkin kanssaan ajatuksia aina silloin tällöin, Anttila toteaa.

www.ramirent.fi

Ota
yhteyttä

Heräsikö ajatuksia tai haluatko jakaa oman yrityksesi asiakastarinan? Ole meihin yhteydessä!