Töihin
Vastuu Groupille?

Työyhteisössämme on hyvä fiilis ja vahva yhteenkuuluvuuden tunne. Pysymme työkavereina ja duuniperheenä toistemme rinnalla tukien niin haastavissa työtilanteissa kuin yksityiselämän iloissa ja myrskyissä. Meille kaikille yhteistä on halu kehittää ja kehittyä.


Sisältö
VastuuGroup_JAETTUDATA_transparent

Vapautta ja itseohjautuvaa yrityskulttuuria

Vastuu Group koostuu innovaattoreista ja hyvän yhteistyön taitavista motivoituneista joukkuepelaajista. Olemme toiminnassamme avoimia, palveluhenkisiä ja käymme aktiivista dialogia niin asiakkaidemme kuin kumppaniemme kanssa.

Meillä työskennellään itseohjautuvassa, matalahierakkisessa ja vastuullisessa työyhteisössä, jossa kaikkia kohdellaan reilusti ja tasa-arvoisesti. Koska esimiehiä tai -naisia ei ole, on jokainen vastuussa omasta työpanoksestaan ja tekemistään päätöksistä. Arkeamme siivittää mukava ja rento meininki. Meillä saa käyttää työaikaa liikuntaan ja rentoutua vaikkapa pöytälätkän tai hierontatuolin parissa.

Yrityskulttuuriamme käsittelevät blogitekstimme löydät täältä.

Arvoina inhimillisyys, kunnioitus ja rohkeus

Rohkeutta ilmentää meillä tapa, jolla lähdemme uusiin juttuihin mukaan. Läheskään aina meillä ei ole speksit selvillä tai tiekartta valmiina. Vaatii myös rohkeutta puhaltaa pilliin ja nostaa lippu, kun joku menee pieleen. Työyhteisön vahvuuden yksi tärkeimmistä mittareista on se tapa, jolla se käsittelee vaikeita asioita, etenkin silloin luottamus on korvaamaton kumppani rohkeudelle.

Kunnioitus liittyy kokonaiseen ihmisyyteen ja erilaisuuden hyväksymiseen. Kunnioitus kollegan ammattitaitoa, ajankäyttöä ja kokonaista ihmisyyttä kohtaan kantaa mielestämme yli erimielisyyksien. Kunnioitusta osoitamme olemalla kiinnostunut toistemme elämistä.

Inhimillisyys on meillä arjen pieniä tekoja. Olemme taitavia kiittämään työkavereita aidosti ja vilpittömästi. Me kiitämme toisiamme usein. Juhlimme myös onnistumisia ja työkavereiden juhlapäiviä. Olemme inhimillisesti läsnä toistemme ilojen ja surujen kanssa.

Arvoistamme ainutlaatuisen tekee se tapa, jolla niistä muodostuu holistisesti yhdessä enemmän kuin osiensa summa. Yhdessä arvomme luovat pohjan luottamukselle, jolle perustuu niin päivittäinen tekemisemme yhdessä työkavereiden kanssa kuin koko liiketoimintamme.

Sijoituimme Great Place to Work – Suomen parhaat työpaikat -listauksessa tänä vuonna 5. sijalle ja olemme sijoittuneet myös vuosina 2019, 2018 ja 2016.

 

Olemme työntekijöillemme #suojapaikka

seal_suojapaikka-circle-green

Syksyn merkittävin teko työpaikalla on suojapaikan perustaminen. Olemme mukana #suojapaikka-kampanjassa, sillä haluamme turvata työntekijöitämme parhain mahdollisin keinoin. Sitoudumme suojaamaan työntekijöitämme koronalta asenteiden, tekojen ja kokonaisvaltaisen tuen avulla. Yhdessä muiden Suomen vastuullisimpien yritysten joukossa toteutamme toimia, jotta säilytämme yhteiskuntana parhaimman mahdollisen työkyvyn!

Haluatko mukaan mahtavaan joukkoomme?

Olemme kiinnostuneita niistä kuuluisista hyvistä tyypeistä, jotka haluavat mahtavassa ja innostavassa porukassamme! Toimistomme sijaitsee Espoossa.

 

Avoimet työpaikat

Avoimen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen rekry@vastuugroup.fi

 

Vastuu Groupin työsuhde-edut:

 • Puhelinetu
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Vapaus käyttää 2 h / vko työaikaa liikuntaan
 • Ilmainen kuntosali toimiston alakerrassa
 • Matkavakuutus ja matkatavaravakuutus
 • Reseptilääkekulut sisältävä sairaskuluvakuutus
 • Laajennettu vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Laaja työterveyshuolto Terveystalossa
 • Toimistoherkut
 • Nettiraha
 • Etätyömahdollisuus
 • Alennus Vastuu Groupin henkilökunnalle LähiTapiolan kaikista vakuutuksista
 • Sytyke-henkilöstölehti
 • Ilmainen Luotettava Kumppani -jäsenyys yksityisyrittäjälle

Tutustu yrityskulttuuriimme blogissamme