Töihin meille?

Työyhteisössämme on hyvä fiilis ja vahva yhteenkuuluvuuden tunne. Pysymme työkavereina ja duuniperheenä toistemme rinnalla tukien – niin haastavissa työtilanteissa kuin yksityiselämän iloissa ja suruissa. Yhteistä meille on halu kehittää ja kehittyä. Yhdessä ratkomme rakennusalan haasteita ja edistämme reilua ja ihmislähtöistä datataloutta – aina arvoistamme käsin työskennellen.

Content
VastuuGroup_JAETTUDATA_transparent

Mikä Vastuu Group?

Taustamme on harmaan talouden torjunnassa. Tänä päivänä edistämme rakennetun ympäristön digitalisaatiota ja autamme alalla toimivia yrityksiä lain velvoitteiden hoidossa.

Pääliiketoimintaamme kuuluu kiinteistö- ja rakentamisalaa palvelevat palvelut. Rakennusalan haasteiden lisäksi ratkomme ihmiskeskeiseen ja reiluun datatalouteen liittyvä haasteita sekä laitamme datan virtaamaan saumattomasti.

Unelmamme on luoda parempia elinolosuhteita miljardille ihmiselle vuoteen 2025 mennessä

Vaikuttavaa? Kyllä. Haastavaa? Ehdottomasti.

vastuu-group-unelma-vastuullisuus_w1500

Uskomme kuitenkin, että saavutamme tavoitteemme yhdessä ja yhteen hiileen puhaltamalla. Olemmekin onnekkaita, sillä Vastuu Group koostuu innovaattoreista ja motivoituneista ammattilaisista – ihmisistä, jotka haluavat tehdä töitä yhteisen hyvän eteen. Yhdessä olemme rohkeita, inhimillisiä ja kunnioittavia.

Miksi meille?

Uskomme vakaasti siihen, että yrityksemme on poikkeuksellisen inhimillinen ja välittävä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen inhimillisen työyhteisön ja loistavat duunikaverit. Saat myös mahdollisuuden kouluttautua, oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana. Meillä voit luoda uraa mielenkiintoisten ja ajankohtaisten yhteiskunnallisten ratkaisujen parissa sekä vaikuttaa omalta osaltasi yrityksemme unelman toteutumiseen. Toimistomme sijaitsee Espoossa.

Meillä tuetaan toisiamme elämän hankalissa tilanteissa ja juhlitaana, kun on aihetta iloon. Joustamme ja ymmärrämme, että toisinaan elämässä tapahtuu muutakin kuin työ. Työsuhde-etumme tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Meillä voit käyttää työaikaa liikuntaan ja käytössäsi on liikunta- ja kulttuurisetelit. Turvanasi ja tukenasi on laaja työterveyshuolto sekä vakuutukset niin työ- ja vapaa-ajalle kuin matkoille.

Arvoina inhimillisyys, kunnioitus ja rohkeus

VastuuGroup_LUOTTAMUS_transparent_Small-1

Rohkeutta ilmentää meillä tapa, jolla lähdemme uusiin juttuihin mukaan, vaikka läheskään aina meillä ei ole speksit selvillä tai tiekartta valmiina. Vaatii myös rohkeutta puhaltaa pilliin ja nostaa lippu, kun joku menee pieleen. Uskomme, että työyhteisön vahvuuden yksi tärkeimmistä mittareista on se tapa, jolla se käsittelee vaikeita asioita, etenkin silloin luottamus on korvaamaton kumppani rohkeudelle.

VastuuGroup_SOPIMUS_transparent_Small

Kunnioitus meillä liittyy kokonaiseen ihmisyyteen ja erilaisuuden hyväksymiseen. Kunnioitus kollegan ammattitaitoa, ajankäyttöä ja kokonaista ihmisyyttä kohtaan kantaa mielestämme yli erimielisyyksien. Osoitamme kunnioitusta myös olemalla kiinnostunut toistemme elämistä. Meillä kunnioitusta ei myöskään tarvitse ansaita meillä kaikkia kunnioitetaan ensimmäisestä työpäivästä saakka.

VastuuGroup_VASTUULLISUUS2_transparent_Small

Inhimillisyys on meillä arjen pieniä tekoja. Olemme taitavia kiittämään työkavereita aidosti ja vilpittömästi. Kiitämme toisiamme usein ja  juhlimme yhteisiä onnistumisia ja työkavereiden juhlapäiviä. Olemme inhimillisesti läsnä toistemme ilojen ja surujen kanssa. 

VastuuGroup_JAETTUDATA_transparent_Small

Arvoistamme ainutlaatuisen tekee se tapa, jolla niistä muodostuu yhdessä enemmän kuin osiensa summa. Kokonaisuutena arvomme luovat pohjan luottamukselle, jolle perustuu niin päivittäinen tekemisemme yhdessä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa, kuin koko liiketoimintamme. Voikin sanoa, että luottamus on yrityksemme ja yrityskulttuurimme johtotähti.

Tutustu yrityskulttuuriimme

Why Vastuu Group?

Vastuu Group promotes the digitalisation of the built-up environment and help sector companies comply with their legal obligations. We create a better and more sustainable life for people and the environment through reliable data and our services make the daily operations of companies easier.
 

Our dream is to enable better living conditions for a billion people by 2025.

We strongly believe that we can leave a better world for future generations by implementing more sustainable built-up environment solutions. Impressive, right?

Our work community has a good vibe and a strong sense of belonging. As co-workers we support each other – both in challenging work situations and in the joys and sorrows of private life. Together, we solve the challenges of the construction industry and promote a fair and people-oriented data economy.