Työmaarekisteri

Työmaarekisteri on rakennustyömaan tilaajan ja päätoteuttajan työkalu. Sillä hoituu verotusmenettelylaissa olevan rakennusalan tiedonantovelvollisuuden edellyttämät urakka- ja työntekijäraportoinnit Verohallinnolle. Lisäksi Työmaarekisteri toimii työmaatietojen sähköisenä arkistona.

Content
Työmaarekisteri

Työmaarekisteri on ratkaisu tiedonantovelvollisuuden hoitamiseen

Työmaarekisterin avulla helpotat rakennusalan tiedonantovelvollisuuden täyttämistä. Palvelussa kootaan työmaan urakka- ja työntekijätiedot yhteen ja välitetään ne edelleen Verohallinnolle. Palveluun kerätään myös työntekijä- ja perehdytysluettelo, ja raportoidut tiedot säilytetään siellä lakivelvoitteiden edellyttämän ajan. Palvelu toimii siis rakennustyömaan yhteisenä tietovarastona ja arkistona.

Näin yrityksesi hyötyy Työmaarekisteristä:

  • Työmaarekisterillä hoidat kuukausittaisen raportoinnin Verohallinnolle urakoiden urakkahinnoista ja toteutuneesta laskutuksesta.
  • Hoidat kuukausittaisen raportoinnin Verohallinnolle työmaalla työskennelleistä työntekijöistä.
  • Lisäksi palvelussa on mahdollista ylläpitää työmaan henkilöluetteloa ja ajantasaista tietoa henkilöistä, joilla on voimassa oleva kulkulupa työmaalla.

Työmaarekisteri helpottaa kaiken tämän tietomäärän keräämistä, hallinnointia ja arkistointia.


Työmaiden tapahtumat yhteen järjestelmään

Työmaarekisteristä on tarjolla eri lisenssitasoja, joten palvelun voi helposti räätälöidä juuri yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvaksi. Hinta määräytyy toimittajien määrän mukaan, katso täältä hinnasto. Työmaarekisteriin on yhdistettävissä myös moni taloushallinnon järjestelmä sekä työmaajärjestelmä, joten saat kaikki työmaiden tapahtumat yhteen paikkaan.

Laske hinta ja pyydä tarjous

Lisätietoja

taitorekisteri2_Small

Työmaa-avain

Työmaarekisteri luo jokaiselle työmaalle yksilöllisen työmaa-avaimen, jonka avulla Verohallinnolle lähetettävät tiedot kohdennetaan työmaakohtaisesti. Se on tunnistekoodi, jonka avulla kaikki työmaalla työskentelevät yritykset voivat tallentaa palveluun yritys-, urakka- ja työntekijätietoja. Työmaa-avaimen käyttö helpottaa ja nopeuttaa tiedonkeruuta, raportointia ja arkistointia.

VastuuGroup_tilaaja

Oletko valmis ottamaan Työmaarekisterin käyttöön?

Haluamme tehdä palvelun käyttöönotosta helppoa, joten tarjoamme maksuttoman koulutuksen palvelun käyttöönoton yhteydessä.

Blogi

73 000

luotettavaa kumppania

1 000 000

Valttikorttia