Työmaarekisteri

Työmaarekisteri on rakennustyömaan tilaajan ja päätoteuttajan työkalu. Sillä hoituu verotusmenettelylaissa olevan rakennusalan tiedonantovelvollisuuden edellyttämät urakka- ja työntekijäraportoinnit Verohallinnolle. Lisäksi Työmaarekisteri toimii työmaatietojen sähköisenä arkistona.

Sisältö
Työmaarekisteri

Työmaarekisteri on ratkaisu tiedonantovelvollisuuden hoitamiseen

Työmaarekisterin avulla helpotat rakennusalan tiedonantovelvollisuuden täyttämistä. Palvelu toimii rakennustyömaan yhteisenä tietovarastona ja arkistona.

Miten yritykseni hyötyy Työmaarekisteristä?

  • Työmaarekisterillä hoidat kuukausittaisen raportoinnin Verohallinnolle urakoiden urakkahinnoista ja toteutuneesta laskutuksesta.
  • Hoidat kuukausittaisen raportoinnin Verohallinnolle työmaalla työskennelleistä työntekijöistä.
  • Lisäksi palvelussa on mahdollista ylläpitää työmaan henkilöluetteloa ja ajantasaista tietoa henkilöistä, joilla on voimassa oleva kulkulupa työmaalla.

Työmaarekisteri helpottaa kaiken tämän tietomäärän keräämistä, hallinnointia ja arkistointia.

Työmaarekisteristä on tarjolla eri lisenssitasoja, joten palvelun voi helposti räätälöidä juuri yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvaksi. Työmaarekisteriin on yhdistettävissä myös moni taloushallinnon järjestelmä sekä työmaajärjestelmä, joten saat kaikki työmaiden tapahtumat yhteen paikkaan.

Maksuton webinaari

Haluamme tehdä palvelun käyttöönotosta helppoa, joten ole meihin yhteydessä!

Lisätietoja

taitorekisteri2_Small

Työmaa-avain

Työmaarekisteri luo jokaiselle työmaalle yksilöllisen työmaa-avaimen, jonka avulla Verohallinnolle lähetettävät tiedot kohdennetaan työmaakohtaisesti. Se on tunnistekoodi, jonka avulla kaikki työmaalla työskentelevät yritykset voivat tallentaa palveluun yritys-, urakka- ja työntekijätietoja. Työmaa-avaimen käyttö helpottaa ja nopeuttaa tiedonkeruuta, raportointia ja arkistointia.

VastuuGroup_tilaaja

Oletko valmis ottamaan Työmaarekisterin käyttöön?

Lisenssi räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaiseksi työmaan toimittajaketjun koon mukaan.

Blogi

66 000

luotettavaa kumppania

758 800

Valttikorttia