Valvoja

Valvoja on paras kaverisi toimittajien tilaajavastuutietojen seurannassa. Se hoitaa seurannan automaattisesti ja toimii myös kätevänä Luotettava Kumppani -raporttien arkistona. Palvelu arkistoi seurannassa olevien yritysten raportit automaattisesti ja ilmoittaa, jos yrityksen tiedot muuttuvat.

Sisältö
VastuuGroup_VASTUULLISUUS2_transparent

Valvoja on työn tilaajan oikea käsi

Pääset kokeilemaan Valvojaa maksutta 1 kuukauden ajan. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, kunnes irtisanot palvelun. Hinta määräytyy testijakson päätyttyä valvottavien toimittajien määrän perusteella. Testijakson aikana voit hyödyntää videoita, ohjeita ja maksuttomia webinaareja.

Katso hinnasto.

Tilaa Valvoja

 

Miten Valvoja helpottaa elämääsi?

  • Toimittajiesi Luotettava Kumppani -raportit ovat aina ajan tasalla ja sähköisesti tarkastettavissa.
  • Valvoja ilmoittaa sähköpostitse muutoksista toimittajien tiedoissa. Saat heti tietää, jos tiedoissa on selvitettävää!
  • Sinun ei tarvitse arkistoida raportteja erikseen, sillä raportit arkistoituvat palveluun automaattisesti seurannan alkamispäivämäärästä lähtien vähintään lain edellyttämän ajan.
  • Luotettavuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen. Valvojaa käyttämällä voit varmistaa, että yhteistyökumppanisi toimivat lakivelvoitteiden mukaisesti.
  • Palvelu helpottaa hankintojen tekemistä. Saat samasta paikasta sekä tilaajavastuulain edellyttämät tiedot että luottoluokitustiedot, eli voit helposti varmistaa tekeväsi hankintoja luotettavalta ja maksukykyiseltä yritykseltä, joka on hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa. (Rating on erikseen tilattava lisäpalvelu Räätälöityihin tai Rajaton-tason Valvoja-sopimuksiin.)

Etkö löydä yritystä Valvojasta? Suosittele sille liittymistä Luotettavaksi Kumppaniksi.

VastuuGroup_tilaaja

Oletko valmis ottamaan Valvojan käyttöön?

Keskivertokäyttäjältä palvelumme vähentää hallinnollista työtä 13 työpäivää vuodessa.

Ohjeita ja vinkkejä

Blogi

60 000

luotettavaa kumppania

680 000

Valttikorttia