Valvoja

Valvoja on paras kaverisi toimittajien tilaajavastuutietojen seurannassa. Se hoitaa seurannan automaattisesti ja toimii myös kätevänä Luotettava Kumppani -raporttien arkistona. Palvelu arkistoi seurannassa olevien yritysten raportit automaattisesti ja ilmoittaa, jos yrityksen tiedot muuttuvat.

Content
Valvoja_header1

Valvoja on työn tilaajan oikea käsi

  • Näet reaaliaikaisen arvion toimittajiesi Luotettava Kumppani 2.0 -palvelun kokonaistilasta. Huomioithan, että kokonaistilan tiedot eivät arkistoidu. Tilaajavastuutietojen raportit arkistoituvat pdf-tiedostoina.
  • Toimittajiesi Luotettava Kumppani tilaajavastuu -raportit ovat aina ajan tasalla ja sähköisesti tarkastettavissa.
  • Valvoja ilmoittaa sähköpostitse muutoksista toimittajien tiedoissa. Saat tietää heti, jos tiedoissa on selvitettävää!
  • Sinun ei tarvitse arkistoida raportteja erikseen, sillä raportit arkistoituvat palveluun automaattisesti seurannan alkamispäivämäärästä lähtien vähintään lain edellyttämäksi ajaksi.
  • Luotettavuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen. Valvojaa käyttämällä voit varmistaa, että yhteistyökumppanisi toimivat lakivelvoitteiden mukaisesti.
  • Palvelu helpottaa hankintojen tekemistä. Saat samasta paikasta sekä tilaajavastuulain edellyttämät tiedot että luottoluokitustiedot, eli voit helposti varmistaa tekeväsi hankintoja luotettavalta ja maksukykyiseltä yritykseltä, joka on hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa. (Rating on erikseen tilattava lisäpalvelu Räätälöityihin tai Rajaton-tason Valvoja-sopimuksiin.)

    Uutena Valvoja-asiakkaana voit kokeilla Valvoja-palvelua ilmaiseksi 30 päivää. 

Selvitä mikä Valvoja-taso sopisi yrityksellesi ja pyydä tarjous

Mitä hyötyä Valvoja-palvelusta on?

Katso videoltamme, kuinka työn tilaaja hyötyy Valvoja-palvelustamme.

Valvoja hoitaa alinhankkijoiden tilaajavastuutietojen seurannan automaattisesti ja toimii myös kätevänä Luotettava Kumppani tilaajavastuu -raporttien arkistona. Kun  toimittajat kuuluvat Luotettava Kumppani -palveluun, sujuu tilaajavastuutietojen tarkastus Valvojan kautta kuin tanssi!

 

 

 

Katso miten Valvoja toimii

Pääset kokeilemaan Valvojaa maksutta 1 kuukauden ajan. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, kunnes irtisanot palvelun. Hinta määräytyy testijakson päätyttyä valvottavien toimittajien määrän perusteella, katso hinnasto. Testijakson aikana voit hyödyntää videoita, ohjeita ja maksuttomia webinaareja.

Ohjeita ja vinkkejä

VastuuGroup_tilaaja

Etkö löydä yritystä Valvojasta?

Suosittele yhteistyökumppaniasi liittymään Luotettava Kumppani -palveluun helposti ja kätevästi. Suosittelun voi tehdä suoraan Valvoja-palvelussa tai sähköpostitse, ilman kustannuksia.

 

Pyydä tarjous