Valvoja

Valvoja är en tjänst för den som beställer arbete. Tjänsten söker och arkiverar automatiskt de uppgifter som beställaransvarslagen kräver för de Pålitlig Partner-företag som markeras för uppföljning i tjänsten.

Content
VastuuGroup_VASTUULLISUUS2_transparent

Valvoja är beställarens högra hand

Du kan pröva Valvoja gratis i en månad. Avtalet fortlöper tills vidare tills du säger upp tjänsten. Priset fastställs utgående från det antal leverantörer som ska bevakas efter att testperioden upphört. Under testperioden får du tillgång till videor, anvisningar och avgiftsfria webbsändningar.

Se prislista.

Hur kan Valvoja underlätta din vardag?

  • Dina leverantörers Pålitlig Partner-rapporter är alltid uppdaterade och tillgängliga för elektronisk granskning.
  • Valvoja meddelar per e-post om ändringar i leverantörsuppgifterna. Du får genast veta om det finns något att utreda i uppgifterna!
  • Du behöver inte göra något för att arkivera rapporterna, utan de arkiveras automatiskt från och med startdatumet för uppföljningen och minst för den tid som lagen kräver.
  • Tillförlitligheten och transparensen förbättras. Med Valvoja kan du försäkra dig om att dina samarbetspartner agerar inom lagens gränser.
  • Tjänsten förenklar anskaffningar. Du får de uppgifter som beställaransvarslagen kräver och kreditvärderingsuppgifterna på samma ställe och kan alltså enkelt försäkra dig om att du gör dina anskaffningar från pålitliga och solventa företag som har skött sina samhälleliga förpliktelser. För skräddarsydda Valvoja-avtal eller avtal på nivån Obegränsat är Rating en tilläggstjänst som beställs separat.
VastuuGroup_tilaaja

Behöver du hjälp?

Instruktioner, anvisningar och vanliga frågor i vårt hjälpcenter.