Palvelut
yksityishenkilölle

Tarjoamme yritystietoja järkevien ostopäätösten tueksi myös yksityishenkilöille. Yksityishenkilö, yrittäjä tai esimerkiksi taloyhtiön edustaja voi etsiä ja vertailla yrityksiä ilmaisen Zeckit-palvelumme avulla. Palvelussa voi myös antaa palautetta yrityksistä.
Content
VastuuGroup_SOPIMUS_transparent

Palvelut yksityishenkilön tueksi

Suurin osa palveluistamme on suunnattu yrityksille, mutta tarjoamme yritystietoja järkevien ostopäätösten tueksi myös yksityishenkilöille. Yksityishenkilö, yrittäjä tai esimerkiksi taloyhtiön edustaja voi etsiä ja vertailla yrityksiä ilmaisen Zeckit-palvelumme avulla. Palvelussa voi myös antaa palautetta yrityksistä.

 

 

Miksi kannattaa tarkistaa yrityksen tiedot?

zeckit_Small

 

Kun käyttäjät jakavat niin hyvät kuin huonotkin asiakaskokemuksensa muiden palvelun käyttäjien kanssa, yritykset saavat ansaitsemaansa kiitosta tai arvokkaita kehitysehdotuksia. Palvelun avulla paitsi löydät itse hyvät yritykset voit kertoa muillekin, keneltä kannattaa ostaa.

Odottamattomat ostomokat voit välttää selvittämällä fiksusti yritysten taustat etukäteen. Varsinkin suurissa ja kalliissa hankinnoissa päätöksenteko voi olla hankalaa, sillä silloin yrityksen taloudellisella tilanteella, henkilökapasiteetilla ja aiemmilla työsuorituksilla on suuri merkitys. Tällaisia hankintoja ovat esimerkiksi kalliit remontit ja luottamusta edellyttävät palvelut, kuten kodin siivous.

Löydä hyvät yritykset

Zeckit auttaa sinua hyvän ja vastuullisen palveluntarjoajan löytämisessä ja valinnassa. Zeckitistä löydät ilmaiseksi kaikki Suomen yritykset. Voit tarkistaa minkä tahansa yrityksen saamat asiakasarviot ja saada paljon hyödyllistä tietoa päätöksenteon tueksi. Jos yritys on Luotettava Kumppani, löydät palvelusta myös yrityksen Luotettava Kumppani -raportin pikatarkistuksen.

Zeckit-palvelun avulla selvität esimerkiksi:

  • muiden asiakkaiden arviot yrityksestä
  • yrityksen iän, liikevaihdon ja tulkinnan sen taloudellisesta tilanteesta
  • saatko yrityksen tekemästä työstä kotitalousvähennyksen
  • onko yrityksellä asbestinpurkutyöluvat ja
  • yrityksen yhteystiedot.

Zeckit auttaa kuluttajia löytämään parempia yrityksiä ja myös hyviä yrityksiä löytämään lisää asiakkaita. Lue lisää Zeckitistä palvelun verkkosivuilla.

Hae yrityksiä »

Vastuu Groupin blogi