Tjänster för
privatpersoner

Vi erbjuder företagsinformation även för privatpersoner som stöd för vettiga köpbeslut. Privatpersoner, företagare och till exempel företrädare för bostadsaktiebolag kan söka och jämföra företag i vår avgiftsfria tjänst Zeckit. I tjänsten kan man också ge respons på företag.

Content
VastuuGroup_SOPIMUS_transparent

Tjänster för privatpersoner

De flesta av våra tjänster är avsedda för företag, men vi tillhandahåller även privatpersoner med företagsinformation till stöd för vettiga köpbeslut. Privatpersoner, företagare och till exempel företrädare för bostadsaktiebolag kan söka och jämföra företag i vår avgiftsfria tjänst Zeckit. I tjänsten kan man också ge respons på företag.

zeckit_Small

Kundupplevelser

När användarna delar med sig av såväl goda som dåliga kundupplevelser med de andra användarna i tjänsten, får företagen välförtjänt uppskattning eller värdefulla utvecklingsförslag. I tjänsten kan du både hitta bra företag och berätta för andra vem det lönar sig att anlita.

zeckit-hoivaala_Small

Med Zeckit undviker du tråkiga överraskningar

Oväntade misstag vid inköp kan undvikas genom klok kontroll av företagets bakgrund på förhand. Särskilt i fråga om stora och dyra anskaffningar kan det vara svårt att fatta beslut, eftersom ett företags ekonomiska läge, personalkapacitet och tidigare prestationer då är av stor betydelse. Sådana anskaffningar är bland annat dyra renoveringar och tjänster som förutsätter tillit, såsom städtjänster i hemmet.

Zeckit hjälper dig att hitta bra företag

Zeckit hjälper dig att söka och välja bra och ansvarstagande serviceleverantörer. I Zeckit kan du gratis söka alla företag i Finland. Du kan kontrollera kundomdömena för vilket företag som helst och får mycket användbar information till stöd för ditt beslut. Om ett företag är en Pålitlig Partner hittar du även en kort sammanfattning av företagets Pålitlig Partner-rapport i tjänsten.

Med Zeckit kan du bland annat ta reda på

  • andra kunders omdömen om ditt företag
  • hur länge ett företag funnits, vad dess omsättning är och en bedömning av dess ekonomiska läge
  • huruvida du får göra hushållsavdrag på de arbeten företaget utför
  • huruvida företaget har tillstånd för asbestsanering
  • företagets kontaktinformation.

Zeckit hjälper konsumenter att hitta bättre företag och även bra företag att hitta fler kunder. Läs mer om tjänsten Zeckit på webbplatsen eller sök företag nedan.

VastuuGroup_yrittaja_2x

Företagare, vill du veta hur du kan utnyttja Zeckit?