Palvelut
yrittäjälle

Yrittäjälle ja pienemmille yrityksille tarjoamme palveluita, jotka helpottavat yrityksen arkea toimistossa ja työmaalla, auttavat urakoiden ja keikkojen saamisessa sekä vähentävät paperitöitä.

Content
Palvelut yrittäjälle

Tutustu palveluihimme

Palveluidemme avulla sinun ei tarvitse enää erikseen toimittaa tilaajavastuutietoja ostajille tai tilaajille, saat työntekijöillesi henkilökortit työmaalle ja pääset eroon paperisopimusten allekirjoittamisesta.

Luotettava-Kumppani_Small

Tilaajavastuutiedot hakusessa?

Tilaajavastuulaki vaatii työn tilaajaa selvittämään, onko työn toimittaja hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Työn toimittajan täytyy siis lähettää yrityksen tilaajavastuutiedot tilaajalle aina ennen sopimuksen tekoa ja uusia ne säännöllisesti.

Luotettava Kumppani -palvelussa valtuutat meidät hakemaan yrityksesi tilaajavastuutiedot tietolähteistä. Tiedot pysyvät ajan tasalla palvelussa ja sinä säästät arvokasta työaikaasi. Saat käyttöösi myös Luotettava Kumppani -logon, jota voit käyttää osana yrityksesi markkinointia.

valttikortti_Small

Henkilötunnisteet työntekijöillesi

Tekeekö yrityksesi töitä rakennustyömaalla tai telakalla ja tarvitset työntekijöillesi henkilötunnisteet? Työturvallisuuslain mukaan rakennustyömailla ja telakka-alueella työskentelevillä on oltava henkilötunniste, josta löytyy henkilön nimi, kuva, veronumero ja työnantajan tiedot.


Valttikortti on monipuolinen henkilötunniste työmaille. Henkilötunnisteen lisäksi kortti toimii kulunvalvonnassa ja ammattipätevyyksien todentajana. Sitä voidaan käyttää partnereidemme kulunvalvontajärjestelmissä, ja sen avulla saadaan helposti urakoitsijoiden tiedot sähköisesti Työntekijähallinta-palvelusta. Tämä tehostaa rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukaista työntekijätietojen raportointia verottajalle. Lisäksi korttiin voidaan liittää työntekijäkohtaiset ammattipätevyydet Taitorekisteri-palvelusta.

Suosittelemme sinulle myös näitä palveluita

VastuuGroup_yrittaja_2x

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota meihin yhteyttä!

Autamme sinua löytämään tarvitsemasi palvelut ja autamme niiden käytössä.

Blogi