Vastuu Groupin rajapinnat

Tarjoamme useita erilaisia rajapintaliityntöjä partnereidemme käyttöön. Rajapinnat mahdollistavat saumattoman tiedonsiirron suoraan Vastuu Groupin palveluista palveluntarjoajan kautta loppuasiakkaiden käyttöön.

Rajapintakuvauksemme löydät täältä

Ohjeet partnereille ja rajapintoja käyttäville asiakkaille löydät täältä

Miksi Luotettava Kumppani -raporttia ei saa takautuvasti

Raporttinoutaja

Raporttinoutajasta voit hakea järjestelmääsi kaikkien Luotettava Kumppani -yritysten Tilaajavastuutiedot -raporttien tiedot XML ja PDF-muodossa. Voit näyttää järjestelmässäsi Luotettava Kumppani-raporttien ajantasaisen tilan käyttäjän kaikkien toimittajayritysten osalta tai hakea yrityksen Luotettava Kumppani -raportin hankintajärjestelmässä tarjouspyyntöä tehdessä.

Tilaajavastuutiedot -raportin käyttö edellyttää asiakkuutta Vastuu Groupilla.

Korttipalvelu_työpöyta_Small

Korttivarasto

Valttikortti on RFID-tunnisteen sisältävä älykortti, jota voi hyödyntää erilaisissa kulunvalvonnan järjestelmäratkaisuissa. Valttikortin tiedot voit hakea järjestelmääsi Korttivarasto API:sta Valttikortilta lukijalaitteella luetulla RFID-tunnisteella tai viivakoodilla. 

Korttivarastossa on tiedot kaikista aktivoiduista Valttikorteista. Korttivarasto on rajapinta vahvistettujen henkilökorttien todentamiseen. Korttivarastosta löytyy myös suljettujen korttien tiedot.

 

Valtti+_tietokone_ja_valttikortti

Valtti+ Tarkastaja

Rajapinnanan kautta voidaan hakea henkilön:

  • Pätevyystiedot liitetiedostoineen (Työturvallisuuskortti, Tulityökortti, ePerehdyts, ym)
  • Työnteko-oikeutta osoittavat tiedot liitetiedostoineen (Matkustusasiakirja, Oleskelulupa ja sen vireilläolotodistus sekä lähetetyn työntekijän todistus)

Rajapinta vaatii toimiakseen loppuasiakaskohtaisen lisenssin, jonka loppuasiakas tilaa erikseen Vastuu Groupilta.

Valttikortti_henkilökorttien_ässä_UUSI

Työntekijätiedot - Person API

Järjestelmäsi käyttötapauksista ja tietotarpeista riippuen voit täydentää Valttikortilla olevia työntekijätietoja Person API -henkilötietorajapinnastamme. Person API:n kautta voit esimerkiksi hakea järjestelmääsi työmaan päätoteuttajana toimivaa asiakastasi varten kaikki Verohallinnon työntekijäraportille tarvittavat tiedot.

TMR_rajapinta

Työmaarekisteri

Työmaarekisteri API:n kautta voit järjestelmässäsi perustaa työmaita ja muokata hallinnoimiesi työmaiden tietoja Työmaarekisterissä. Mikäli sinulla tai asiakkaallasi on jo Työmaarekisteri käytössä, voit helposti hakea Työmaarekisteri API:n kautta listan työmaista ja ladata niiden tiedot suoraan järjestelmääsi. Voit myös tallentaa työmaahan liittyvät urakka-/laskutustiedot Erämies API:n kautta ja työmaan kulkutiedot Kulkuri API:n kautta Työmaarekisteriin. Työmaarekisterin kautta voit näppärästi lähettää suoraan Verohallinnolle urakkaraportin ja työntekijäraportin, jotka muodostuvat automaattisesti tallentamiesi urakka-/laskutustietojen ja kulkuleimatietojen perusteella.

Työmaarekisteri rajapinta

työmaarekisteri_ja_urakkaraportointi

Kulkuri & Erämies

Voit tallentaa työmaahan liittyvät urakka-/laskutustiedot Erämies API:n kautta ja työmaan kulkutiedot Kulkuri API:n kautta Työmaarekisteriin. Työmaarekisterin kautta voit näppärästi lähettää suoraan Verohallinnolle urakkaraportin ja työntekijäraportin, jotka muodostuvat automaattisesti tallentamiesi urakka-/laskutustietojen ja kulkuleimatietojen perusteella.

Kulkuri rajapinta

Erämies rajapinta

taitorekisteri_Small

Taitorekisteri

Taitorekisteri API poistuu käytöstä ja se korvataan Valtti+ Tarkastaja Apilla.