Raportti
-palvelu

Raportti-palvelusta voit hakea Luotettava Kumppani -raportteja ilmaiseksi. Ottamalla Raportti PRO -palvelun käyttöösi, haetut raportit arkistoituvat palveluun lisäksi automaattisesti.

Content
VastuuGroup_ALUSTA_transparent

Luotettava Kumppani -raportit näppärästi Raportti-palvelusta

Raportti-palvelusta voit hakea Luotettava Kumppani -raportteja ilmaiseksi. Riittää, että sinulla on maksuton yritystili käytössässi. Ottamalla maksullisen Raportti PRO -palvelun käyttöösi, haetut raportit myös arkistoituvat palveluun automaattisesti eikä sinun tarvitse enää huolehtia siitä.

tyota-koneella

Maksuton Raportti-palvelu

Jos yrityksesi käyttää alihankkijoita vain harvoin eikä tilaajavastuutietojen tarkastaminen tunnu rasittavan liiketoimintaasi liiaksi, voit hoitaa lain velvoitteet ilmaiseksi Raportti-palvelumme avulla.

Tämä onnistuu hakemalla yritysten Luotettava Kumppani -raportit Raportti-palvelusta ja arkistoimalla ne haluamasi tavalla. Jos sopimuksen kesto on yli 12 kuukautta, muista tarkastaa vähintään vuoden välein, että tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ovat alihankkijallasi kunnossa.

Luotettava Kumppani -raporttien hakeminen on Raportti-palvelussa maksutonta. Pääset käyttämään Raportti-palvelua kirjautumalla maksuttomalle yritystilille.

Jos yritykselläsi ei ole yritystiliä, luo sellainen nyt ja pääset heti käyttämään Raportti-palvelua!

energy-saving

Raportti PRO arkistoi raportit puolestasi

Tilaajavastuulain mukaiset raportit tulee arkistoida vähintään 2 vuotta sopimuksen päättymisen jälkeen. Ottamalla Raportti PRO -palvelun käyttöön yrityksellesi, tallentuvat kaikki työntekijöidesi tarkastamat Luotettava Kumppani -raportit palveluun automaattisesti.

Miksi Raportti PRO -palvelua kannattaa käyttää?

  • Kaikki ladatut raportit arkistoituvat automaattisesti Raportti-palveluun.
  • Raportit löytyvät kätevästi yhdestä paikasta ja kaikilla yrityksesi käyttäjillä on pääsy tarkastelemaan raportteja.
  • Voit osoittaa tilaajavastuutarkastuksessa entistä helpommin, että raportit on haettu ja arkistoitu tilaajavastuulain mukaisesti.
Hinta vain 130 € + alv/vuosi. sisältäen rajattoman käytön.

Mikä on yritykselleni sopivin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet?

Raportti-palvelun lisäksi meillä on järeämpi palvelu Valvoja, joka automatisoi koko tilaajavastuulain mukaisen seurannan.

Koska palveluiden vertailu voi tuntua hankalalta kirjoitimme blogiimme maksuttoman Raportti-palvelun, Raportti PRO:n ja Valvojan eroista ja millaisten yritysten tarpeisiin ne sopivat.

Lue blogipostaus »

VastuuGroup_tilaaja

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Blogi

73 000

luotettavaa kumppania

1 000 000

Valttikorttia