« takaisin

Näytä Bisnoden kansanvälisesti tunnettu A/AA/AAA-Rating Vastuu Groupin palveluissa

Dun&Bradsreet-raportitx4

Esimerkiksi potentiaalista remontointipalvelua etsiessä työn tilaajia kiinnostaa usein myös yritysten luotettavuus sekä se, millainen taloudellinen tilanne yrityksellä on. Erilaisia remontointiyrityksiä on tarjolla vaikka millä mitalla, ja itselleen paras vaihtoehto pitäisi saada kartoitettua niin helposti kuin suinkin – sekä tietenkin mahdollisimman kattaviin ja luotettaviin tietoihin perustuen.

Halusimme helpottaa työn tilaajien päätöksentekoa entisestään, joten aloitimme vuonna 2014 Bisnoden (nykyisin Dun & Bradstreet) kanssa yhteistyön A/AA/AAA-luottoluokituksen lisäämisestä Luotettava Kumppani -raportille. Rating-tiedon näkymisestä Luotettava Kumppani -raportilla tuli niin suosittua, että päätimme tuoda tiedon myös kuluttajien nähtäville Zeckit-yrityshakuun.

 

Miksi luottoluokitus kannattaa näyttää Luotettava Kumppani -raportilla ja Zeckit-palvelussa?

Näyttämällä yrityksesi luottoluokitustiedon Luotettava Kumppani -raportilla ja Zeckit-yrityshaussa voit osoittaa päätöksen kanssa pähkäilevälle työn tilaajille, että yrityksesi on myös taloudellisesti luotettava yhteistyökumppani. Samalla saat kilpailuedun suhteessa yrityksiin, joiden luottoluokitusta ja taloudellista mahdollisuutta onnistua tilauksista asiakas ei pysty perustellusti arvioimaan.

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palvelu auttaa yrityksiä hoitamaan tilaajavastuulain velvoitteet kuntoon ilman ylimääräistä paperityötä. Zeckit-yrityshaun avulla voi puolestaan selvittää kaikkien Suomen yritysten taustatiedot ja asiakasarviot sekä löytää omiin tarpeisiin sopivin työn toimittaja. 

Voit nyt ostaa yrityksesi luottoluokituslogon molempiin palveluihin yhteishintaan.

 

Missä kaikkialla yrityksesi luottoluokituslogosi näkyy?

Bisnoden luottoluokitusjärjestelmä pähkinänkuoressa

AAA-luottoluokituksessa on seitsemän eri kategoriaa (AAA-C). Korkeimman luottoluokituksen saa yritykset, joilla on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Juuri nämä positiiviset luottoluokitukset (A-AAA) saa ostettua näkymään Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -raportille sekä Zeckit-palveluun.

Bisnoden luottoluokitusjärjestelmä perustuu useista eri lähteistä koostettuun yritystietokantaan. Tietokannassa olevat ajantasaiset tiedot ovat peräisin viranomaisilta sekä muista luotettavista lähteistä ja sieltä löytyy kattavasti lähes kaikki liiketoimintaa normaalisti harjoittavat yritykset.

Luottoluokitusjärjestelmää päivitetään jatkuvasti, joten se on ajantasaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus. Koska tietokannan tiedot on kerätty ja koostettu koneellisesti, on se aina myös objektiivinen. Tämä helpottaa osaltaan eri yritysten keskinäistä vertailua.

 

Mitä eri luottoluokitusluokat tarkoittavat?

AAA   Korkein luottoluokitus, luottoriski minimaalinen.

AA - Hyvä luottokelpoisuus, keskimääräistä pienempi luottoriski.

A - Luottokelpoinen, normaali luottoriski.

AN - Uusi yritys / tausta ei negatiivinen. Normaalia hieman suurempi luottoriski, pienehköä luotonantoa puolletaan.

Ei Rating - Tiedot ovat puutteelliset tai ristiriitaiset.

B - Epätyydyttävä, normaalia suurempi luottoriski.

C - Luotonantoa ei puolleta, luottoriski huomattava.

 

Bisnoden luottoluokitus tuo arvokasta lisätietoa yrityksestäsi sekä Vastuu Groupin Zeckit-yritysprofiiliin kuin Luotettava Kumppani -raporttiin. Näyttämällä palveluissa yrityksesi positiivisen luottoluokituksen tarjoat työn tilaajille lisätietoa, jolle perustaa ostopäätös.

Voit tilata Bisnoden luottoluokituslogon joko kestotilauksena tai määräaikaisena kertatilauksena. Katso ajankohtaiset hinnat Dun & Bradstreetin verkkosivuilta.


Lue lisää aiheesta