Luotettava
Kumppani

Palvelu hakee tilaajavastuulain vaatimat tiedot yrityksesi puolesta, koostaa niistä Luotettava Kumppani -raportin ja pitää sen aina ajan tasalla. Luotettava Kumppani -palvelun avulla vähennät turhaa paperityötä ja säästät samalla aikaa ja rahaa.

Sisältö
VastuuGroup_JAETTUDATA_transparent

Hoida tilaajavastuulain velvoitteet kuntoon

Liittyminen edellyttää valtakirjan täyttämistä. Valtakirjalla valtuutat Vastuu Groupin hakemaan ja päivittämään kaikki tilaajavastuulain vaatimat tiedot yrityksesi puolesta. Täytä valtakirja verkossa, allekirjoita se ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vastuugroup.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Valtakirja.

Jos haluat raportin OK-tilaan mahdollisimman nopeasti, katso mitkä liitteet sinun kannattaa toimittaa valtakirjan mukana.

Palvelun vuosihinta (12 kk) on 115 € + alv

 

Täytä valtakirja verkossa

Mitä etsit?

 

Luotettava Kumppani -raportin päivittyminen

Yrityksesi Luotettava Kumppani -raportti on haettavissa maksutta palvelustamme heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Jos jokin tieto puuttuu tai tietoa odotetaan tietolähteestä, on yrityksesi raportti tietoja odotetaan -tilassa.

Haluatko saada Luotettava Kumppani -raporttisi OK-tilaan mahdollisimman nopeasti? Toimita meille siinä tapauksessa:

Jos yrityksessäsi ei ole palkattua työvoimaa: 

  • Enintään 10 päivää vanha todistus verojen maksusta.

Jos yrityksessäsi on palkattua työvoimaa, lisäksi: 

  • Enintään 10 päivää vanha voimassaolo- ja maksutodistus TyEL-vakuutuksesta.
  • Enintään 10 päivää vanha todistus lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta.
  • Tieto siitä, missä yrityksesi työterveyshuolto on järjestetty.
  • Tieto yrityksesi työehtosopimuksesta.

Vapaaehtoisena tietona voit toimittaa todistuksen voimassaolevasta vastuuvakuutuksesta ja alle 10 päivää vanhan todistuksen yrittäjän tapaturmavakuutuksesta.

Saat tarvittavat todistukset Verohallinnolta, eläkevakuutus- ja vakuutusyhtiöltäsi.

 

Ulkomainen yritys Suomessa?

Jos suomalaisella yrityksellä on ulkomainen tytäryhtiö tai sivuliike tai ulkomaisella yrityksellä on suomalainen tytäryhtiö tai sivuliike, tulee yrityksen täyttää PDF-valtakirjat erikseen sekä suomalaiselle että ulkomaiselle yritykselle. Tällä hetkellä Luotettavaksi Kumppaniksi voivat liittyä virolaiset, ruotsalaiset, liettualaiset, latvialaiset ja puolalaiset yritykset.

Ulkomaisten yritysten valtakirjat

 

PDF Valtakirjat

Liittyäksesi palveluun voit myös täyttää PDF-valtakirjan. Tulosta se, täytä ja lähetä meille sähköpostitse tai postitse. Maksamme postimaksun puolestasi.

PDF Valtakirjat

Lisätietoa

Blogi

Ota
yhteyttä