« takaisin

Mikä ihmeen Luotettava Kumppani?

Mikä ihmeen Luotettava Kumppani

Yksi puhuu Luotettavaksi Kumppaniksi liittymisestä, toinen tilaajavastuuseen liittymisestä, kolmas rekisteröitymisestä ja neljäs jostain muusta. Jos haluat saada tilaajavastuutietosi sähköisiksi ja näppärästi haettaviksi, on Luotettava Kumppani sinulle oikea palvelu.

Millainen palvelu Luotettava Kumppani oikein on?

Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin tarjoama sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palveluun kerätään Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot, joista koostetaan Luotettava Kumppani -raportti. Yrityksesi tilaajavastuutiedot ovat nähtävissä sähköisesti Raportti-palvelussamme, josta tilaajasi voivat ladata ja tallentaa ne itselleen.

Luotettavaksi Kumppaniksi liitytään luomalla yritystili ja täyttämällä valtakirja, jolla valtuutetaan Vastuu Group hakemaan ja päivittämään yrityksen tilaajavastuutiedot eri rekistereistä. Jos tiedoissa on puutteita, niistä lähetetään asiakkaalle ilmoitus sähköpostitse. Täältä voit lukea, mitä kaikkea Luotettava Kumppani -jäsenyys sisältää.

Miten Luotettava Kumppani toimii?

Luotettavaksi Kumppaniksi liittyneen yrityksen tiedot tallennetaan sähköiseen Raportti-palveluun. Palvelussa Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedoista luodaan raportti, jonka tilaajavat voivat hakea, tarkastaa ja tallentaa palvelusta PDF-muotoisena. Näppärää, eikö?

Tämä säästää aikaa sekä tilaajilta että toimittajilta, sillä toimittajan ei tarvitse keräillä tietoja eri lähteistä ja toimittaa niitä erikseen kaikille tilaajilleen. Tilaaja puolestaan voi tarkastaa toimittajan tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä, eikä hänen välttämättä tarvitse arkistoida niitä paperisina, jos hän on ottanut käyttöönsä joko Raportti PRO- tai Valvoja-palvelumme. Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti tarkastettavissa.

Mitä hyötyä Luotettavasta Kumppanista on? 

Luotettava Kumppani säästää aikaa ja rahaa sekä tilaajalta että toimittajalta. Palvelu helpottaa yrityksesi hallinnollista työtä ja osoittaa yrityksesi olevan rehti toimija, joka hoitaa velvoitteensa. Luotettavia Kumppaneita on jo yli 60 000, liity mukaan!

Lue lisää ja liity Luotettavaksi Kumppaniksi

 

Tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa

 

Haluatko lisätietoa tilaajavastuulaista, mihin laki velvoittaa ja miksi tietoja täytyy toimittaa ostajalle?

Lataa opas: tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa

 

 


Lue lisää aiheesta