« takaisin

Mikä ihmeen Luotettava Kumppani?

mika ihmeen luotettava kumppani

 

Yksi puhuu Luotettavaksi Kumppaniksi liittymisestä, toinen tilaajavastuuseen liittymisestä, kolmas rekisteröitymisestä ja neljäs jostain muusta. Jos haluat saada tilaajavastuutietosi sähköisiksi ja näppärästi haettaviksi, on Luotettava Kumppani sinulle oikea palvelu.

 

Millainen palvelu Luotettava Kumppani oikein on?

Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin tarjoama sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palveluun kerätään ja arkistoidaan Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot. Tiedot ovat nähtävissä sähköisesti Raportti-palvelussamme, ja ne voi vaikka ladata ja tallentaa sieltä itselleen!

Luotettavaksi Kumppaniksi liitytään täyttämällä valtakirjasopimus, jolla valtuutetaan Vastuu Group hakemaan ja päivittämään yrityksen tilaajavastuutiedot eri rekistereistä. Jos tiedoissa on puutteita, niistä lähetetään asiakkaalle ilmoitus sähköpostitse. Täältä voit lukea, mitä kaikkea Luotettava Kumppani -jäsenyys sisältää.

 

Miten Luotettava Kumppani toimii?

Luotettavaksi Kumppaniksi liittyneen yrityksen tiedot tallennetaan sähköiseen palveluun. Palvelussa Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedoista luodaan raportti, jota voi tarkastella PDF-muotoisena. Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuuraportteja voi tarkastella ilmaiseksi myös Raportti-palvelussamme.

Tämä säästää aikaa sekä tilaajilta että toimittajilta, sillä toimittajan ei tarvitse keräillä tietoja eri lähteistä ja toimittaa niitä erikseen kaikille tilaajilleen. Tilaaja puolestaan voi tarkastaa toimittajan tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä, eikä hänen välttämättä tarvitse arkistoida niitä paperisina, jos hän käyttää tietojen seurantaan Valvoja-palveluamme. Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti tarkastettavissa.

 

Mitä hyötyä Luotettavasta Kumppanista on? 

Luotettava Kumppani säästää aikaa ja rahaa sekä tilaajalta että toimittajalta. Palvelu helpottaa yrityksesi hallinnollista työtä ja osoittaa yrityksesi olevan rehti toimija, joka hoitaa velvoitteensa. Luotettavia Kumppaneita on jo yli 60 000, liity mukaan!

 

Liity Luotettavaksi Kumppaniksi

Jos et ihan vielä vakuuttunut, niin täältä voit lukea kymmenen hyvää syytä olla Luotettava Kumppani!

 


 

Tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa

 

Haluatko lisätietoa tilaajavastuulaista, mihin laki velvoittaa ja miksi tietoja täytyy toimittaa ostajalle?

Lataa opas: tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa

 

 


Lue lisää aiheesta