Työntekijähallinta

 

Työntekijähallinnassa voit hallinnoida yrityksesi työntekijöiden tietoja. Ne ovat pohjana monen muun palvelumme sujuvaan toimintaan ja niitä käytetään muun muassa Valttikorttien tilaamiseen ja työmaaraportointiin Verohallinnolle.

 

VastuuGroup_KAUPUNGISTUMINEN_transparent

Hallinnoi työntekijätietoja

Työntekijähallinta auttaa sinua ylläpitämään rakennus- ja telakka-alaa koskevien lakivelvoitteiden mukaisia tietoja työntekijöistäsi. Käyttämällä palvelua voit varmistua siitä, että yritykselläsi ja työmaan päätoteuttajalla on aina käytettävissään kaikki lain edellyttämät tiedot työmaalla työskentelevistä työntekijöistä.

Palvelu tarkistaa automaattisesti, onko työntekijöidesi tiedot merkitty Verohallinnon ylläpitämään julkiseen veronumerorekisteriin ja ilmoittaa, jos tiedoissa on korjattavaa.

Haluamme pitää Työntekijähallinnan tietoturvan korkealla tasolla, minkä vuoksi edellytämme palvelun käyttäjältä sähköistä tunnistautumista ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Työntekijähallinta-1

Työntekijähallinta pohjana muiden palveluidemme sujuvalle käytölle:

  • Kaikki tarvittavat tiedot ovat yhdessä paikassa Valttikorttien tilausta varten.
  • Työmaiden päätoteuttajat voivat käyttää ilmoittamiasi työntekijätietoja työntekijäraportointiin. Sinun ei tarvitse toimittaa työntekijöiden henkilötietoja erikseen jokaiselle päätoteuttajalle. Riittää, että ilmoitat yrityksesi työmaalle.
  • Lisäät työntekijöidesi pätevyystiedot helposti Taitorekisteriin.
VastuuGroup_tilaaja

Tarvitsetko apua?

Löydät kaikki Työntekijähallinta-palvelun ohjeet ja usein kysytyt kysymykset ohjekeskuksestamme.

73 000

luotettavaa kumppania

1 000 000

Valttikorttia