« takaisin

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti Vastuu Groupin palveluihin

suomen_vahvimmat_feature-image_blog-GOLD

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palvelu auttaa yrityksiä hoitamaan tilaajavastuulain velvoitteet. Zeckit-yrityshaun avulla voi puolestaan selvittää suomalaisten yritysten taustatiedot ja asiakasarviot. Zeckit-palvelun avulla yritysten taustatiedot ovat saatavilla myös kuluttaja-asiakkaille.

Kyse on luottamuksen osoittamisesta

Luotettava Kumppani -palvelu luo luottamusta tilaajien ja toimittajien välille. Palvelun avulla toimittaja voi osoittaa, että on hoitanut mallikkaasti tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet. Läpinäkyvyys auttaa hyvän ja kestävän yhteistyösuhteen luomisessa.

Zeckit-yrityshaku palvelee niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaita. Zeckit-hakupalvelu auttaa yksityishenkilöitä ja yrityspäättäjiä selvittämään yritysten taustatiedot näppärästi. Henkilöiden on helpompi tehdä ratkaisevakin ostopäätös, kun saatavilla on luotettavaa tietoa yrityksen toiminnasta ja taloustilanteesta.

Käyttämällä Luotettava Kumppani- ja Zeckit -palveluita yhdessä saat Vastuu Groupin parhaimman combon, joka vie tilaaja-toimittaja -luottamuksen täysin uudelle tasolle. Kun tilaaja pystyy ennakoimaan jo sopimusvaiheessa yrityksen vakautta, on yhteistyösopimusten solmiminen helpompaa ja riskittömämpää.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti tuo arvokasta lisätietoa

Olemme yhdessä Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa mahdollistaneet nyt myös Suomen Vahvimmat -sertifikaatin liittämisen Luotettava Kumppani -raportille ja Zeckit-yrityshakuun yhdellä kertaa ja yhteishintaan, mikä varmistaa sen, että mahdollisimman moni potentiaalinen ostaja näkee, että yrityksessäsi hoidetaan myös talousasiat tunnollisesti.

Sertifikaatin lisääminen raportille ja hakupalveluun on maksullinen Suomen Asiakastieto Oy:n tarjoama lisäpalvelu. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan yrityksille, joilla on vahva luottoluokitus.

Nämä sertifikaatit voit yhteistyön myötä liittää Luotettava Kumppani -raportillesi sekä Zeckit-yrityshakuun:

  • Suomen Vahvimmat Hopea -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on hyvä luottoluokitus.
  • Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on erinomainen luottoluokitus.
  • Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on ollut erinomainen luottoluokitus vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena.

Kehitämme digipalveluitamme jatkuvasti entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Siksi tarjoamme Luotettava Kumppani -raportilla myös muita tietoja kuin tilaajavastuulain edellyttämät tiedot, kuten esimerkiksi RALA (Rakentamisen Laatu -sertifikaatti), liikenneluvat sekä vastuuvakuutus- ja luottoluokitustiedot. 

Kun lisäät myös Suomen Vahvimmat -sertifikaatin yrityksesi Luotettava Kumppani -raportille ja Zeckit-yrityshakuun, erotut positiivisesti kilpailijoistasi. Samalla uudet ja potentiaaliset asiakkaasi näkevät, että yrityksesi on luotettava yhteistyökumppani.

 

Lue lisää ja tilaa näkyvyyspakettisi

 


Lue lisää aiheesta