« takaisin

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti Vastuu Groupin palveluihin

suomen-vahvimmat_raporttikuva_2022

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palvelu auttaa yrityksiä hoitamaan tilaajavastuulain velvoitteet. Zeckit-yrityshaun avulla voi puolestaan selvittää suomalaisten yritysten taustatiedot ja asiakasarviot. Zeckit-palvelun avulla yritysten taustatiedot ovat saatavilla myös kuluttaja-asiakkaille.

Kyse on luottamuksen osoittamisesta

Luotettava Kumppani -palvelu luo luottamusta tilaajien ja toimittajien välille. Palvelun avulla toimittaja voi osoittaa, että on hoitanut mallikkaasti tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet. Läpinäkyvyys auttaa hyvän ja kestävän yhteistyösuhteen luomisessa.

Zeckit-yrityshaku palvelee niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaita. Zeckit-hakupalvelu auttaa yksityishenkilöitä ja yrityspäättäjiä selvittämään yritysten taustatiedot näppärästi. Henkilöiden on helpompi tehdä ratkaisevakin ostopäätös, kun saatavilla on luotettavaa tietoa yrityksen toiminnasta ja taloustilanteesta.

Käyttämällä Luotettava Kumppani- ja Zeckit -palveluita yhdessä saat Vastuu Groupin parhaimman combon, joka vie tilaaja-toimittaja -luottamuksen täysin uudelle tasolle. Kun tilaaja pystyy ennakoimaan jo sopimusvaiheessa yrityksen vakautta, on yhteistyösopimusten solmiminen helpompaa ja riskittömämpää.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti tuo arvokasta lisätietoa

Olemme yhdessä Suomen Asiakastiedon kanssa mahdollistaneet nyt myös Suomen Vahvimmat -sertifikaatin liittämisen Luotettava Kumppani -raportille ja Zeckit-yrityshakuun yhdellä kertaa ja yhteishintaan, mikä varmistaa sen, että mahdollisimman moni potentiaalinen ostaja näkee, että yrityksessäsi hoidetaan myös talousasiat tunnollisesti.

Sertifikaatin lisääminen raportille ja hakupalveluun on maksullinen Suomen Asiakastiedon tarjoama lisäpalvelu. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan yrityksille, joilla on vahva luottoluokitus.

Nämä sertifikaatit voit yhteistyön myötä liittää Luotettava Kumppani -raportillesi sekä Zeckit-yrityshakuun:

  • Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on hyvä luottoluokitus (AA).
  • Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AA+ tai AAA).
  • Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Kehitämme digipalveluitamme jatkuvasti entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Siksi tarjoamme Luotettava Kumppani -raportilla myös muita tietoja kuin tilaajavastuulain edellyttämät tiedot, kuten esimerkiksi RALA (Rakentamisen Laatu -sertifikaatti), liikenneluvat sekä vastuuvakuutus- ja luottoluokitustiedot. 

Kun lisäät myös Suomen Vahvimmat -sertifikaatin yrityksesi Luotettava Kumppani -raportille ja Zeckit-yrityshakuun, erotut positiivisesti kilpailijoistasi. Samalla uudet ja potentiaaliset asiakkaasi näkevät, että yrityksesi on luotettava yhteistyökumppani.

 

Lue lisää ja tilaa näkyvyyspakettisi

 


Lue lisää aiheesta