« takaisin etusivulle

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti Luotettava Kumppani -raportilla

rating-AT

Tilaajavastuutiedot sähköistävää Luotettava Kumppani -palvelua on kehitetty entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Tavoitteenamme on lisätä luottamusta ja läpinäkyvyyttä sekä vähentää turhaa paperityötä. Siksi tarjoamme Luotettava Kumppani -raportilla myös muita tietoja kuin tilaajavastuulain edellyttämät tiedot. Näitä tietoja ovat esimerkiksi vastuuvakuutustiedot, tiedot yrityksen liikenneluvista ja luottoluokitustiedot: uutuutena tarjoamme mahdollisuuden lisätä raportille yrityksen luottokelpoisuudesta kertovan Suomen Vahvimmat -sertifikaatin.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti tuo arvokasta lisätietoa

Olemme yhdessä Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa mahdollistaneet Suomen Vahvimmat -sertifikaatin liittämisen Luotettava Kumppani -raportille. Sertifikaatin lisääminen raportille on maksullinen Suomen Asiakastiedon tarjoama lisäpalvelu. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille.

Nämä serfitikaatit voit yhteistyön myötä liittää raportille:

  • Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on hyvä luottoluokitus (AA).
  • Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AA+ tai AAA).
  • Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Kyse on luottamuksen osoittamisesta

Luotettava Kumppani luo luottamusta tilaajien ja toimittajien välille. Palvelun avulla toimittaja voi osoittaa, että on hoitanut tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet. Läpinäkyvyys auttaa hyvän ja kestävän yhteistyösuhteen luomisessa. 

Luotettava Kumppani + Suomen Vahvimmat on kokonaispaketti, joka vie luottamuksen täysin uudelle tasolle. Kun tilaaja pystyy ennakoimaan jo sopimusvaiheessa toimittajansa luottokelpoisuutta, on yhteistyösopimusten solmiminen helpompaa ja riskittömämpää.

Lue lisää Asiakastiedon sertifikaatista

 


Lue lisää aiheesta