« takaisin

Näin helpotat elämääsi Vastuu Groupin palveluilla

Näin helpotat elämääsi Vastuu Groupin palveluilla

Yhtenä tavoitteenamme on aina ollut byrokratian aiheuttaman paperityön helpottaminen ja asiakkaidemme työajan säästäminen paperitöitä miellyttävämpiin työtehtäviin. Palvelumme keventävätkin yritysten hallinnollista taakkaa tekemällä byrokratian taklaamisesta entistä helpompaa. Mutta miten ihmeessä palvelumme käytännössä sen tekevät?

Listasimme elämääsi helpottavat palvelumme:

Luotettava Kumppani -palvelun avulla hoidat käden käänteessä tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet kerralla kuntoon. Palvelu noutaa työn toimittajan puolesta tiedot eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla. Näin sinun ei tarvitse toimittaa erikseen tilaajavastuulain vaatimia papereita työn tilaajalle, vaan Luotettavan Kumppanuuden ansiosta tilaajasi voi esimerkiksi hakea ne palvelusta itse. Palveluun liittymisestä voit lukea täältä.

Valttikortti on näppärä kuvallinen henkilötunniste työmaille. Valttikortista onkin muodostunut vuosien varrella monelle tuttu henkilökortti, joita näkyy työmailla hyvin paljon. Valttikortti helpottaa työmailla tunnistautumisen lisäksi myös erilaisten pätevyyksien tarkistamista.

Raportti-palvelusta voi hakea Luotettava Kumppani -raportteja. Raportti PRO:n avulla haetut raportit sen lisäksi arkistoituvat, ja niihin pääsevät käsiksi kaikki yrityksen yritystilin käyttäjät. Palveluiden avulla yrityksesi tilaajavastuutietojen seuranta helpottuu.

Työntekijähallinta on tarkoitettu työntekijätietojen lisäämiseen ja hallinnointiin. Työntekijätiedot toimivat pohjana monen muun palvelumme sujuvaan toimintaan. Näitä tietoja voi käyttää esimerkiksi Valttikorttien tilaamiseen tai työmaaraportointiin.

Ilmoittaudu työmaalle -palvelun avulla ilmoitat yrityksesi työmaalle. Palvelusta näet yhdellä silmäyksellä kaikki yrityksesi työmaat ja hallinnoit rakentamisen tiedonantomenettelyssä vaaditun raportointiyhteyshenkilön tietoja kätevästi.

Taitorekisteri on ammattipätevyyksien sähköinen rekisteri, jonka avulla työntekijöiden eri pätevyyksien ylläpito ja hallinnointi on helppoa. Se lievittää ammattipätevyyksien korttirallin aiheuttamaa tuskaa ja keventää hallinnollista taakkaa työmailla. Lue lisää Taitorekisteristä.

Työmaarekisteri on työkalu, jonka avulla verotusmenettelylain mukaisen rakennusalan tiedonantovelvollisuuden täyttämistä voi helpottaa. Tiedonantovelvollisuus edellyttää, että tilaajat ja päätoteuttajat raportoivat Verohallinnolle kuukausittain rakennustyömaan urakka- ja työntekijätietoja. Kuulostaa työläältä, mutta Työmaarekisterin avulla velvoitteen täyttäminen käy vaivatta, sillä palvelu toimii rakennustyömaan yhteisenä tietovarastona ja arkistona.

Valvoja on työn tilaajaa auttava palvelu, joka hakee ja arkistoi palveluun seurantaan asetettujen Luotettava Kumppani -yritysten tilaajavastuutiedot automaattisesti. Valvojan avulla säästät sekä muistiasi että työaikaasi! Lue kymmenen hyvää syytä käyttää Valvojaa!

Vahti auttaa sinua työmailla ylläpidettävän työntekijäluettelon koostamisessa. Kun olet perehdyttänyt kaikki työmaalle kuuluvat työntekijät Vahtiin, saat tulostettua palvelusta työmaalla ylläpidettävän työntekijäluettelon. Luetteloa ei tarvitse tulostaa päivittäin – riittää, että haet sen Vahdista, kun työmaan tarkastaja pyytää sen nähtäväkseen.

Zeckit-palvelun avulla löydät päätöksenteon tueksi tietoa kaikista Suomen yrityksistä. Päätöksen tekeminen helpottuu, kun voit kerätä tietoa eri yrityksistä ennen ostopäätöstäsi. Samalla voit myös arvioida Zeckitissä yrityksiä, joten sinun kokemuksesi voi olla avuksi muille ihmisille. Lue myös, miten Luotettava Kumppani voi hyötyä Zeckitistä!

SignSpace on sähköisen sähköinen allekirjoittamispalvelu, jonka avulla voit esimerkiksi viestitellä kätevästi yli organisaatiorajojen ja allekirjoittaa dokumentteja sähköisesti. Palvelu helpottaa yrityksesi tiedonkulkua ja tietoturvaa sekä auttaa sinua säästämään luontoa!

Lue lisää, miten hyödyt Luotettavasta Kumppanuudesta

 


Lue lisää aiheesta