« takaisin

Luotettava Kumppani – näin hyödyt Zeckit-palvelusta

 luotettava kumppani hyotyy zeckitysta

Onko sinun yrityksesi jo Luotettava Kumppani? Hienoa! Oletkin ehkä jo tutustunut siihen, mitä kaikkea Luotettava Kumppanuus sisältää, mutta oletko jo kuullut Vastuu Groupin Zeckit-palvelusta? Zeckitistä löytyvät ilmaiseksi kaikki Suomen yritykset taustatietoineen – myös sinun yrityksesi. Zeckit auttaa kuluttajia löytämään parempia yrityksiä ja myös rehellisiä yrityksiä löytämään lisää asiakkaita. Mutta miten Luotettava Kumppani hyötyy kaikesta tästä?

  1. Luotettavat Kumppanit erottuvat paremmin hakutuloksissa. Zeckitistä pystyy hakemaan yrityksiä muun muassa niiden toimialojen ja paikkakuntien perusteella. Yksi hakukriteereistä on yrityksen Luotettava Kumppani -jäsenyys. Niinpä yritystä etsivä kuluttaja, yritys tai taloyhtiö voi keskittää hakunsa Luotettaviin Kumppaneihin ja näkee jo tässä vaiheessa, että yrityksesi on hoitanut tilaajavastuulain mukaiset velvoitteensa.
  1. Yrityksesi saa kilpailuetua läpinäkyvyydestä. Kun yrityksesi on Luotettava Kumppani, Zeckitissä näkyy yrityksestäsi enemmän tietoja kuin niistä yrityksistä, jotka eivät kuulu palveluun. Näin pystyt osoittamaan läpinäkyvästi, että yrityksesi on hoitanut asiansa kunnolla ja saat kilpailuetua niihin yrityksiin nähden, jotka eivät vielä ole Luotettavia Kumppaneita.
  1. Näet näppärästi, mitä mieltä yrityksestäsi ollaan. Zeckit kerää yrityksistä asiakasarvioita. Jos olet saanut negatiivisia arvioita, voit olla Zeckitin kautta yhteydessä arvion tehneeseen henkilöön ja yrittää korjata tilanteen. Voit myös kiittää positiivisen arvion antaneita henkilöitä. Yhteydenpito tapahtuu aina anonyymisti Zeckitin kautta paljastamatta arvion tehneen henkilöllisyyttä.
  1. Voit lisätä ilmaiseksi yrityksesi kotisivuille Zeckit-yrityskoosteen. Yrityskoosteessa näkyvät yrityksesi perustiedot sekä Luotettava Kumppani -logo. Kun yrityskooste on lisätty sivullesi, asiakkaat pystyvät myös arvioimaan yrityksesi suoraan sen kautta ja pääsevät yhdellä klikkauksella katsomaan yrityksesi kattavat taustatiedot Zeckitistä. Katso täältä, kuinka lisäät yrityskoosteen kotisivuillesi.
  1. Voit tarkastaa myös yhteistyökumppaneidesi tiedot Zeckit-palvelun kautta. Näin saat esimerkiksi helpotettua päätöksentekoa mahdollisten yhteistyökumppaneidesi suhteen.

Nyt kun palvelu on sinulle tuttu, kannattaa se lisätä selaimen kirjanmerkkeihin. Yritysten taustojen tarkastaminen on Zeckitin avulla nimittäin todella näppärää!

 

 Tarkasta yrityksesi tiedot Zeckitistä


Lue lisää aiheesta