« takaisin

Uupuuko yritykseltäsi kotisivut? Ei hätää, näin asiakkaasi löytävät yrityksesi netistä

23.9.2021

Uupuuko yritykseltäsi kotisivut Ei hätää, näin asiakkaasi löytävät yrityksesi netistä

Kotisivut ovat yritykselle oivallinen keino löytyä netistä ja antaa potentiaalisille asiakkaille tietoa ostopäätösten tueksi. Toisinaan kotisivut kuitenkin puuttuvat, koska ne ovat jääneet tekemättä esimerkiksi budjetti- tai aikataulusyistä. Yrityksen kannattaakin hyödyntää kaikki tehokkaat keinot löytyä netistä varmistaakseen, että asiakkaat löytävät yhteystiedot ja muun tärkeän informaation eikä kauppoja mene sivu suun. Lue tehovinkkimme näkyvyyden varmistamiseksi ilman verkkosivuja!

Päivitä yhteystiedot eri nettipalveluissa ja yrityshakemistoissa

Yrityksesi löytyy netistä monesta paikasta, esimerkiksi erilaisista yritystietopalveluista ja
-hakemistoista. Vaikka et olisi itse tietoja näihin syöttänytkään, on tärkeää varmistaa, että yrityksesi tiedot ovat ajan tasalla eri palveluissa. Osaan palveluista tiedot tulevat automaattisesti YTJ:ltä, joten ainakin siellä tiedot kannattaa ehdottomasti pitää ajan tasalla.

Testaa hakemalla yrityksesi tietoja hakukoneella ja katso, missä kaikkialla yrityksesi on mainittuna ja mitä siitä kerrotaan. Tarkista myös, että yrityksesi yhteystiedot ovat kaikkialla ajan tasalla, jotta asiakkaasi varmasti tavoittavat sinut ja yrityksesi helposti. Joissakin palveluissa oman yrityksen yhteystietoja voi päivittää ilmaiseksi, osassa se voi olla maksullista.

Kaikki Suomen yritykset, siis myös sinun yrityksesi, löytyvät esimerkiksi Vastuu Groupin Zeckit-yrityshausta. Palvelusta löytyvät yrityksesi tausta- ja yhteystietojen lisäksi myös asiakkailtasi saamasi arviot. Käypä siis heti kurkkaamassa, että tietosi ovat ajan tasalla. Mikäli yrityksesi yhteystiedoissa on korjattavaa, voit muokata niitä maksutta tämän ohjeen avulla. Jos muissa tiedoissa on korjattavaa tai tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Osta lisänäkyvyyttä ja erotu Luotettavana Kumppanina

Sen lisäksi, että yrityksesi löytyy ilmaiseksi monenlaisista yritystieto- ja hakupalveluista, kannattaa hyödyntää myös maksullisia vaihtoehtoja näkyvyyden lisäämiseksi.

Zeckit-yritysesite tarjoaa edullista lisänäkyvyyttä jo aiemmin mainittuun Vastuu Groupin Zeckit-yrityshakuun. Se on kuin minikokoinen verkkosivu, joka tulee näkyviin yrityksesi kohdalle sekä yrityshaun tuloksiin että yrityksesi profiilisivulle, ja myös yhteistyökumppaneidemme yrityshakemistoihin muun muassa Eniron 0100100.fi:ssä, Maaseudun Tulevaisuuden verkkolehdessä sekä Suomela.fi:ssä.

Voit myös linkata esitteen esimerkiksi tarjouksien yhteydessä tai osana sähköpostisi allekirjoitusta. Esitteen avulla potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi tiedot, referenssit ja osaamisen helposti juuri silloin kun ovat tekemässä ostopäätöksiä. Katso täältä esimerkki Vastuu Groupin esitteestä.

Tutustu yritysesitteeseen tästä


PS. Olemalla Luotettava Kumppani näytät myös Zeckit-yrityshaussa läpinäkyvästi, että olet hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteesi ja yrityksesi nousee hakutuloksissa paremmin esille. Luotettava Kumppani -yrityksistä on myös saatavilla haussa enemmän tietoja, joten yrityksesi on varma valinta. Luotettava Kumppani -logo tulee näkyviin sekä yrityshaun tuloksissa että yrityksesi profiilisivulla.


Lue lisää aiheesta