« takaisin

LogiNetsin Nopsasta työkalut kaikenkokoisille työmaille

26.2.2020

Työkalut Nopsasta kaikenkokoisille työmailleLogiNets Oy on toimittanut erilaisia järjestelmiä työmaiden ja kenttätyön toimintojen sähköistämiseen jo yli 15 vuoden ajan. Rakennus-, huolto- ja siivousalan yritykset ovat päässeet eroon niin paperisista tuntilapuista ja työpyynnöistä kuin ylimääräisistä puheluista, muistilapuista ja tehottomasta työajasta. Yhteistyössä Vastuu Groupin kanssa tarjoamme ratkaisuja kenttätöitä tekevien yritysten sähköisiin prosesseihin.

Ohjelmistoratkaisuja rakennustyömaille ja kenttätyöhön

Tänä päivänä LogiNetsillä on tarjoomassaan kaksi tukijalkaa: NOPSA-tuoteperhe työmaiden kulunvalvontaan ja kenttätyön työajanseurantaan sekä VALPAS-toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistö- ja laitehuoltoon. Riippuen sovelluskohteesta hyödynnettäviä teknologioita on laaja kirjo RFID-teknologiasta satelliittipaikannukseen. Pilvipalveluina tarjottavat ohjelmistot mahdollistavat niiden käytön ajasta ja paikasta riippumatta.

Rakentamisen tiedonantovelvollisuuden myötä NOPSA-järjestelmän kehitystä vietiin eteenpäin niin asiakkaiden tarpeiden pohjalta kuin markkinoiden kysynnän myötä. NOPSA-järjestelmällä hoituu niin työntekijätietojen keruu, kulunvalvonta kuin rakentamisilmoitukset myös Verohallinnolle. Ratkaisuja on niin pienille kuin isoille työmaille työntekijöiden työajanseurannasta aina työmaaporttien toimitukseen. Kulunvalvonnassa kysytyin tuote Nopsa VALTTI -lukija on yrityksemme omaa tuotantoa ja ensimmäisten joukossa Vastuu Groupin sertifioima sekä Valttikortti-yhteensopiva.

Tarjoamme rakennusalan yrityksille kulunvalvontaan liittyvät palvelut yhdeltä luukulta ja asiakkaamme tietävät, että yksi ja sama toimittaja huolehtii siitä, että hommat toimivat.

Yhteistyöllä uusia toiminnallisuuksia asiakkaille

LogiNets on ollut Vastuu Groupin partnerina alusta alkaen. Olemme mukana partneripuolen ohjausryhmässä, jossa pohditaan asiakastarpeita kentällä ja sitä, miten palvelukonsepteja tulisi kehittää eteenpäin. Vastuu Groupin palveluiden avoimet rajapinnat ovat tuoneet merkittäviä helpotuksia työmaille, kun yhden kortin kautta saadaan urakoitsijoittain työntekijän sekä Taitorekisterin tiedot. NOPSA-järjestelmässä pätevyydet ja ePerehdytykset sekä Luotettava Kumppani -raportit ovat saatavilla yhteistyön myötä.

Asiakkaiden tarpeisiin kehitettyjä tuotteita

LogiNetsin toiminnan perustana on aina ollut asiakaslähtöisyys. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kehittämään tuotteita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tarjoamalla moderneja ratkaisuja haluamme varmistaa asiakkaille parhaan mahdollisen kokemuksen. Asiakastoimituksiin voi tutustua referenssisivuillamme.

Tekstin on kirjoittanut LogiNets Oy

LogiNets Oy on suomalainen vuonna 2002 perustettu ohjelmistoalan yritys. Tuotamme ratkaisuja helpottamaan kenttätyön arkea. Palveluihimme kuuluvat työmaiden kulunvalvonta, kenttätyön työajanseuranta sekä huollon toiminnanohjaus. Ohjelmistokehitystä teemme yli 15 vuoden kokemuksella.


Lue lisää aiheesta