Företagskonto

Företagskontot är en port till användningen av våra tjänster. Via den kan du gå till de tjänster du använder och du kan centraliserat administrera ditt företags uppgifter, användare och tjänster. När du skapat ett företagskonto får du även tillgång till Pålitlig Partner-rapporter.

Skapa företagskonto Logga in

Content
VastuuGroup_JAETTUDATA_transparent

Det avgiftsfria företagskontot underlättar ditt företags ärendehantering

När ditt företag har ett företagskonto har du en överblick över alla tjänster som Vastuu Group erbjuder. Efter inloggning kommer du vidare till tjänsterna antingen via tjänstepresentationen på företagskontots första sida eller via rullgardinsmenyn i övre balken.

I tjänstehanteringen kan du bekräfta vilka tjänster ditt företag har i bruk samt licensnivån på tjänsterna som är i bruk. Via företagskontot kan du ta fram en Pålitlig Partner-rapport för ditt eget företag, uppdatera företagets faktureringsadress eller ändra kontaktuppgifterna i Zeckit-tjänsten.

OBS! Till exempel företagets namn hämtas till Valttikortet från de uppgifter som angetts på företagskontot.

Mikä ihmeen yritystili

Såhär skapar du ett avgiftsfritt företagskonto

Du kan skapa ett företagskonto här eller via den övre balken på vår nätsida.

Börja skapa kontot genom att först välja länken Registrera i övre balken. Först ber vi dig ange grunduppgifterna för ditt företag. Därefter styrs du vidare till att skapa ett personligt användarkonto åt dig själv. När du skapat användarkontot kan du fortsätta fylla i ditt företags uppgifter.

När du skapar företagskontot begär vi faktureringsuppgifter för ditt företag, så att det inte ska krävas någon separat ifyllnad av faktureringsuppgifter vid beställning av tjänster efter att kontot skapats. Att enbart skapa ett företagskonto är avgiftsfritt.


Skapa företagskonto

VastuuGroup_tilaaja

Filial eller utländsk organisation?

Om ditt företag är en filial eller en utländsk organisation ska företagskontot skapas för det utländska huvudföretaget. Du kan be vår kundtjänst lägga till filialens FO-nummer i huvudföretagets konto för Byggplatsregistrets rapportering eller beställning av Valttikort.

Vad kan man göra med företagskontot

Efter att företagskontot grundats kan du gå vidare till att beställa och använda våra tjänster eller till exempel hämta Pålitlig Partner-rapporter.

Med företagskontot kan du även bjuda in nya användare för ditt företags konto och ge dem användarrättigheter till olika tjänster. Närmare anvisningar om användning av företagskontot finns här.

OBS! För att kunna beställa Valttikort ska du lägga till uppgifter om arbetstagarna i Personalhanteringen.

Kontakta
oss