Ratkaisutyöpajat

Osana Digitaalinen työllistyminen -hankkeen verkostotyötä olemme kartoittaneet ja visualisoineet rakennus- ja kiinteistöpalvelualan kohtaanto-ongelmiin liittyviä tekijöitä, ilmiöitä sekä vaikutuksia laajemmin koko yhteiskuntaan. 

Osana hanketta järjestämme 10 ratkaisupajaa, joissa innovoimme ratkaisuehdotuksia rakennus- ja kiinteistöpalvelualan kohtaannon tunnistettuihin haasteisiin. Ratkaisupajojen jälkeen ratkaisuehdotukset lisätään Työelämän metrokarttaan.

Content
VastuuGroup_JAETTUDATA_transparent
web_kuvabanneri-1

 

Tutustu Työelämän metrokarttaan

Työelämän metrokartta visualisoi kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan kohtaanto-ongelmiin liittyviä tekijöitä ja ilmiöitä sekä niiden vaikutuksia laajemmin koko yhteiskuntaan.

Avaa työelämän metrokartta

 

Tehdään tehty työ näkyväksi

Vinkkaa meille ratkaisupajoihin linkittyvästä hankkeestasi, projektistasi tai palvelustasi, niin teemme työsi näkyväksi lisäämällä sen Työelämän metrokartalle.

Anna vinkki

VastuuGroup_ALUSTA_transparent_Small_Custom

Ratkaisupajojen materiaalit​

Kaikki ratkaisupajojen materiaalit ovat vapaasti hyödynnettävissä. Materiaalipankista löydät ratkaisupajoihin liittyvät viestintämateriaalit,  asiantuntijahaastattelut, osallistujahaastettelut ja ratkaisuehdotukset.

Ratkaisupajojen mahdollistajat:

Ratkaisupajojen kumppaniksi?

Haluatko mukaan ratkaisemaan kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan jatkuvan oppimisen, elinikäisen ohjauksen ja kohtaannon haasteita?​

Lähetä meille alta hieman lisätietoja, niin olemme sinuun yhteydessä ratkaisupajojen kumppanuuden tiimoilta.

Liity mukaan

Blogi