« takaisin

Tällainen on unelmien Luotettava Kumppani!

unelmien luotettava kumppani ovella

Moni meistä etsii vierelleen sitä unelmien ihmistä ja Luotettavaa Kumppania. Usein on niin, että kuka tahansa ei kelpaa, vaan kumppaniehdokkaalle asetetaan erilaisia vaatimuksia. Toiveena on pitkää, pätkää, pulleaa, rikasta ja rakasta. Mutta millaisia ominaisuuksia unelmien Luotettavalla Kumppanilla pitäisi olla? Pieni kyselykierros toimistollamme kertoi, että unelmien Luotettavalla Kumppanilla olisi hyvä olla ainakin seuraavia ominaisuuksia:

  • Paljon pätevyyksiä. Unelmien Luotettavalla Kumppanilla on hallussaan niin märkätilojen vedeneristäjän, panostajan kuin Turvamiehenkin pätevyydet. Näin homma pysyvät aina hanskassa, eikä vasaraa tarvitse luovuttaa työkalupakin syövereistä peukalottomalle tee-se-itse-tyypille. Unelmien Luotettavan Kumppanin pätevyydet pääsee tarkistamaan näppärästi Taitorekisteristä.
  • Hän huolehtii työturvallisuudestaan. Koska unelmien Luotettavan Kumppanin tietenkin toivoisi olevan rinnalla mahdollisimman pitkään, on työturvallisuudesta huolehtiminen tärkeä osa hänen ominaisuuksiaan. Kukapa haluaisi odotella kotona, tuleeko kumppani taas kotiin varvas murskana ja takapuoli mustelmilla? Siksipä unelmien Luotettava Kumppanilla on aina kypärän tiukasti päässään ja järki mukana kaikessa tekemisessään.
  • Käyttää Valttikorttia. Unelmien Luotettava Kumppani omistaa tietenkin Valttikortin, jonka avulla hän pääsee tunnistautumaan työmaille ja voi todistaa kätevästi erilaiset pätevyytensä. Tämä liittyy myös edelliseen kohtaan, sillä työturvallisuuslaki edellyttää, että rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava näkyvissä kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti. Valttikortti yhdessä Taitorekisterin kanssa takaa näppärästi myös sen, ettei unelmien Luotettavalla Kumppanilla loju ympäriinsä kasoja erilaisia kortteja.
  • On vakuutettu tapaturmien varalle ja huolehtii terveydestään. Kaikkia vahinkoja ei valitettavasti pysty estämään. Jos onnettomuus kuitenkin sattuu, on unelmien Luotettavan Kumppanin hyvä olla vakuutettu. Hänellä on vastuuvakuutus ja tapaturmavakuutus tapaturmien varalle, tervettä järkeä unohtamatta. Unelmien Luotettavalla Kumppanilla on tieteinkin käytössään ilmainen työterveyshuolto, jossa hän käy säännöllisesti tarkistuttamassa terveydentilansa.

Kiinnostaako Luotettava Kumppanuus? Lue seitsemän syytä olla Luotettava Kumppani!


Lue lisää aiheesta