« takaisin

Hellä kohtelu on Valttia!

23.3.2017

Valttikortin_hellä_kohtelu_on_valttia_UUSI

Omistamme nykyään useampia erilaisia sirutekniikkaa sisältäviä kortteja ja käytämme niitä lähes jokaisena päivänä: on matkakorttia, pankkikorttia, kulkukortteja ja muuta kivaa, joka helpottaa päivittäistä asiointiamme. Välillä tulee eteen tilanteita, jos kortti ei yhtäkkiä toimikaan. Ostokset jäävät kaupan kassalle, kun maksuväline kiukuttelee ja bussipysäkille kertyy mittava jono, kun kaivat bussin ovella kolikoita taskustasi matkakorttisi tiltattua.

Kulunvalvontaan ja henkilötunnisteeksi suunniteltu Valttikorttimme on paitsi työturvallisuuslain mukainen henkilötunniste, myös väline kulunseurantaan monilla työmailla. Valttikortissa on näkyvillä työturvallisuus- ja veronumerolakien edellyttämät tiedot: työntekijän nimi, valokuva, veronumerorekisteriin merkitty veronumero ja työnantaja.

Kulunseurantaominaisuuksiensa vuoksi Valttikortti on päivittäinen työkalu monelle työntekijälle. Kortin leimaaminen työmaalla käy yleensä vaivatta, ja se on avain työpäivän aloittamiseen. Mutta mitä sitten, jos kortti ei toimikaan ja töihin olisi kiva päästä? Voiko kortin toimintaan vaikuttaa jotenkin itse?

Usein varsinkin rakennusalalla työnteko on fyysistä, ja kulkukortti saattaa joutua kovaankin käsittelyyn. Tämä kova käsittely voi pahimmillaan vaurioittaa korttia pysyvästi. Jotta kortti toimisi kulkukorttina, on siinä oltava siru ja antenni, joka kiertää kortin sisällä sen reunoja.

Valttikortti ei kestä kovaa käsittelyä

Siruteknologian vuoksi Valttikorttia tulisi kohdella hellästi. Korttia ei saa rei’ittää, taittaa tai altistaa liialliselle valolle tai kuumuudelle. Valttikorttia kannattaa pitää esimerkiksi suojatussa muovitaskussa tai kotelossa.

Valttikortit on suunniteltu kestäviksi, ja niistä on jouduttu laadun takia vaihtamaan vain murto-osan. Kortille on asetettu kolmen kuukauden tuotetakuu, joka suojaa asiakasta esimerkiksi tehdasvikaan liittyvissä ongelmissa.

Useimmiten korteissa olevat viat johtuvat kuitenkin kovakouraisesta käsittelystä tai kortin huolimattomasta säilytyksestä. Voit siis helpottaa elämääsi ja jokapäiväistä töihinpääsyäsi säilyttämällä korttiasi huolellisesti. Lisäksi hyvinsäilytetty ja siisti henkilötunniste myös sinun ja työnantajasi imagolle hyväksi: onhan korttisi päivittäin käytössä ja näkyvillä.

 

Lue lisää Valttikortista!

PS: Lue myös seitsemän mahtavaa syytä käyttää Valttikorttia!


Lue lisää aiheesta