« takaisin

Tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä pätevyyksien ja lupien hallintaan Valtti+ -palvelulla

31.1.2024

Valtti+_email_Tyonantaja

Työmaiden toimintaa ohjaavat aikataulut ja resurssit, ja niiden hallinnassa on pysyttävä ketterinä ja tehokkaina. Työntekijöiden pätevyystietojen ja työnteko-oikeustietojen hallinta yhdessä keskitetyssä järjestelmässä on avainasemassa tehokkuutta tavoiteltaessa. Valtti+ -palvelun avulla työnantaja voi hallinnoida ja luvittaa työntekijöidensä pätevyys- ja työnteko-oikeustietoja pääurakoitsijalle sähköisesti ja tiedot voidaan tarkistaa työntekijöiden Valttikorteilta tai vaikka jo ennen työmaalle tuloa Valtti+ Tarkastaja -palvelun avulla.  

Säästä aikaa ja resursseja Valtti+ -palvelun avulla: 

 1. Täytä tiedot vain kerran yhteen järjestelmään
  Kun pätevyystiedot ja työnteko-oikeustiedot ovat yhdessä sähköisessä järjestelmässä, hallinta on helpompaa ja nopeampaa. Työnantajien ei tarvitse käyttää erillisiä järjestelmiä pätevyystietojen päivittämiseen ja työnteko-oikeuksien hallintaan ja ohjaus pätevyyksien päivittämiseen voidaan tehdä ajoissa, ennen kuin tiedot vanhenevat. Tämä vähentää inhimillisiä virheitä ja säästää aikaa, joka muuten saattaisi kulua tietojen etsimiseen ja päivittämiseen, kun tiedot löytyvät sähköisesti Valtti+ -palvelussa ja Valttikortin takana. 
 1. Läpinäkyvyys ja parempi viestintä
  Keskittämällä tietoja yhteen järjestelmään, yritys luo läpinäkyvämmän työympäristön. Työnantaja voi helposti tarkastella henkilöstön pätevyystietoja ja varmistua siitä, että heillä on voimassa olevat työnteko-oikeudet. Tämä vähentää mahdollisuutta väärinkäsityksiin sekä tehostaa ja sujuvoittaa työntekijöiden työmaalle pääsyä ja siellä työskentelyä. 
 1. Turvallisuus ja tietoturva
  Yksi keskitetty järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden vahvempaan tietoturvaan. Pätevyystiedot ja työnteko-oikeustiedot sisältävät arkaluonteista tietoa, ja niiden asianmukainen suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Yhden järjestelmän kautta hallitut luvat voivat vähentää väärinkäytön riskiä ja tarjota yritykselle paremman hallinnan tiedonsiirrosta.  Tiedot pysyy tallessa palvelussa, vaikka fyysiset kortit tai dokumentit katoaisivat.
 1. Työntekijätietojen luvitus helposti pääurakoitsijalle
  Kun kaikki tarvittavat tiedot ovat yhdessä järjestelmässä, pääurakoitsijat hyötyvät sujuvammasta luvitusprosessista. Tämä säästää heidän aikaansa ja varmistaa, että työntekijöillä on kaikki tarvittavat pätevyystiedot ja työnteko-oikeudet ennen työn aloittamista. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä suurissa projekteissa, joissa tarkkuus ja aikataulujen noudattaminen ovat avainasemassa. 
 1. Kustannussäästöt ja tehokkuus
  Yhden järjestelmän käyttö tuo mukanaan kustannussäästöjä. Yrityksen ei tarvitse ylläpitää useita erillisiä järjestelmiä, mikä vähentää ohjelmistolisenssien, tietokantapalvelinten ja henkilöstön kustannuksia. Lisäksi tehokkuus lisääntyy, kun aikaa ei kulu tiedon etsimiseen ja ylläpitoon hajanaisissa järjestelmissä. 

Keskittämällä työntekijöiden pätevyystiedot ja työnteko-oikeustiedot Valtti+ -palveluun, yritys voi siis saavuttaa monia käytännön etuja. Lopputuloksena on tehokkaampi, turvallisempi ja avoimempi työympäristö, joka tukee yrityksen kasvua ja kehitystä sekä yhteistyötä pääurakoitsijoiden kanssa. Riskit väärennöksistä ja tiedon oikeellisuudesta pienenee ja luottamus yritysten välillä kasvaa.  

Tutustu tarkemmin Valtti+ -palveluun.  

 

Tilaa Valtti+ -palvelu


Lue lisää aiheesta