« takaisin

Rakennusalan tehokkuuden uusi aikakausi: pätevyydet ja työnteko-oikeudet digitaalisesti Valtti+ -palvelussa

06.2.2024

Valtti+_email_yksinyrittäja

Rakennusala on jo vuosia ottanut entistä enemmän askelia kohti digitalisaatiota. Yksi merkittävä muutos on siirtyminen perinteisistä fyysisistä pätevyyskorteista ja työnteko-oikeuksista kohti sähköisiä järjestelmiä. Tämä muutos ei ole pelkästään teknologian viemistä perinteisten menetelmien tilalle, vaan se tarjoaa lukuisia etuja rakennusalan kaikille osapuolille. Hoitamalla pätevyyksien ja työnteko-oikeustietojen tarkistuksen digitaalisesti, yritys säästää omaa ja tilaajan aikaa merkittävästi.  

 

Tehokkuutta ja turvallisuutta työmaille 

Perinteiset pätevyyskortit ja työnteko-oikeudet voivat olla hankalia hallinnoida. Fyysisiä kortteja voi unohtua tai ne voivat vaurioitua helposti. Valtti+ -palvelu tarjoaa tehokkaan tavan hallita ja päivittää pätevyyksiä reaaliajassa. Tämä tarkoittaa sitä, että työnantaja voi päivittää työntekijöidensä tiedot nopeasti ja vaivattomasti, mikä vähentää hallinnollista taakkaa ja nopeuttaa töihin pääsyä työmailla.  

Sähköiset järjestelmät tarjoavat korkeamman turvallisuustason verrattuna perinteisiin kortteihin ja dokumentteihin. Kun tiedot ovat turvallisesti sähköisessä muodossa, voidaan varmistaa, että vain oikeilla henkilöillä on pääsy tiettyihin työalueisiin ja työtehtäviin.  

Valtti+ -palvelu mahdollistaa tarkan seurannan ja raportoinnin pätevyyksistä ja työnteko-oikeuksista. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä suurissa rakennushankkeissa, joissa on useita työntekijöitä eri pätevyyksillä. Pääurakoitsija voi helposti tarkistaa, että jokainen työntekijä on pätevyyksien mukaisessa tehtävässä ja että työtä tehdään turvallisesti ja asianmukaisesti. Yrityksenä erotut eduksesi, kun työntekijätietojen käsittely ja tarkastus voidaan hoitaa digitaalisesti aikaavievien paperisten dokumenttien skannausprosessien sijaan. 

Ympäristöystävällisyys ja saavutettavuus paikasta riippumatta 

Siirtyminen sähköisiin järjestelmiin vähentää fyysisen korttimateriaalin ja paperisten dokumenttien tarvetta ja siten myös ympäristövaikutuksia. Vähemmän paperia tarkoittaa vähemmän resurssien kulutusta ja vähemmän jätettä. Tämä on askel kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää rakennusalaa. 

Sähköiset pätevyydet ja työnteko-oikeudet ovat helposti saavutettavissa mistä tahansa Valtti+ -palvelun kautta. Työnantaja voi päivittää työntekijöidensä tiedot ja tarkistaa pätevyydet ja työnteko-oikeudet missä ja milloin tahansa, mikä lisää joustavuutta ja säästää aikaa. Tämä on erityisen tärkeää alalla, jossa liikkuvuus ja eri työmailla työskentely ovat yleisiä. 

Siirtyminen sähköisiin järjestelmiin rakennusalalla tarjoaa monia etuja ja helpotuksia työntekijöille. Tehokkuus, turvallisuus, tarkka seuranta ja ympäristöystävällisyys ovat vain muutamia niistä. Tämä muutos ei ainoastaan nykyaikaista toimintaa, vaan myös tekee rakennusalasta houkuttelevamman ja kilpailukykyisemmän alan tuleville sukupolville. Liity mukaan edelläkävijöihin ja ota käyttöön Valtti+ -palvelu.

 

Tilaa Valtti+ -palvelu


Lue lisää aiheesta