« takaisin

5 vinkkiä kesäpäivän viettoon Luotettavan Kumppanin kanssa

5 vinkkiä kesäpäivän viettoon Luotettavan Kumppanin kanssa

Pitkä ja kuuma kesä on taas täällä – ja niin on myös pitkät ja toimettomat lomapäivät. Toisinaan loma kannattaa viettää hetkessä eläen, mutta jos kaipaat tarkempia kesäsuunnitelmia, keräsimme sinulle viisi vinkkiä kesäpäivien viettoon yhdessä oman unelmien Luotettavan Kumppanin kanssa. Hurjemmat toteuttavat tietenkin kaikki spesiaalit kesänviettovinkkimme!

Näin vietät unelmiesi kesäpäivän Luotettavan Kumppanin kanssa:

  1. Piristä pihaa nikkaroimalla -treffit. Kuumat ja kuivat kesäpäivät ovat hyvää aikaa nikkaroida vaikkapa uusi kesäkeittiö tai istuttaa kesäkukkia, joten suunnittele kiva kesäpuuhapäivä itsellesi ja Luotettavalle Kumppanillesi pihaa kunnostaen. Voitte rakentaa yhdessä vaikkapa uuden terassin tai huussin pihan nurkkaan! Myös pieni piharemontti on oiva valinta pihatreffeille.
  2. Maalaussota! No ei tietenkään oikeasti, mutta sateisena ja hiljaisena kesäpäivänä on kiva laittaa viimein se kulahtanut vessa kuntoon. Usealla Luotettavalla Kumppanilla pysyy suti jos toinenkin hyppysissään, joten vessan kunnostaminen on varmasti mukavaa puuhaa.
  3. Parvekkeen tai terassin kesäkunnostus. Loman alkaessa ja kesäisen auringon porottaessa on viimeistään hyvä aika laittaa parveke tai terassi kesäkuntoon. Jo huolellinen siivous ja muutamat kesäkukat tekevät ihmeitä, mutta todellinen parvekkeen muodonmuutos se vasta houkutteleekin viettämään kesäpäiviä omalla viihtyisällä parvekkeella!
  4. Ystävänpäivä joka päivä! Mikäs sitä estää viettämästä omaa spesiaalia ystävänpäivää keskellä kesää, vaikka suvivirren viimeisten sävelten kaikuessa vielä tuoreessa muistissa? Lue vinkit Luotettavan Kumppanin ilahduttamiseen ystävänpäivänä ja loihdi omalle ”Älkoollesi” ihastuttava ja unohtumaton kesäystäväyllätys!
  5. Löydä oma Luotettava Kumppanisi! Jos oma Luotettava Kumppani on vielä kadoksissa, niin ei hätää! Keräsimme sinulle vinkit siihen, miten löydät itsellesi Luotettavan Kumppanin. Eli vinkeistä vaari, oma Luotettava Kumppani kainaloon ja edellisten kesänviettovinkkien pariin! Voit myös siirtyä suoraan Luotettavan Kumppanin etsintään Zeckit-yrityshakuun.

Eikö taloudessasi ole vielä Luotettavaa Kumppania? Näin liityt Luotettavaksi Kumppaniksi.

Lue myös seitsemän hyvää syytä olla Luotettava Kumppani!


Lue lisää aiheesta