« takaisin

Näin ilahdutat Luotettavaa Kumppania ystävänpäivänä

Näin ilahdutat Luotettavaa Kumppania ystävänpäivänä

Kukkia, kakkua, sydämiä, suklaata. Näillä muistetaan usein omaa kumppania, rakasta ystävää tai vaikkapa mahtavaa kollegaa ystävänpäivänä. Mutta entäs se oma Luotettava Kumppani? Keräsimme sinulle viisi vinkkiä, kuinka muistaa hyvää ystävää ja Luotettavaa Kumppania:

  1. Kerro Luotettavalle Kumppanillesi, että arvostat hänen ammattitaitoaan. Timanttista remontoijaa voi olla toisinaan haastava löytää. Jos sellainen on osunut kohdalle, lähteä hänelle kortti ja kiitokset!
  2. Vie Luotettava Kumppanisi kahville. Työn raskaan raatajakin tarvitsee toisinaan makoisan tauon. Käy nappaamassa Luotettava Kumppanisi työmaalta mukaan ja vie hänet kahvilaan virkistävän kahvin ja pullan ääreen.
  3. Kerro se vähän erilaisin kukkasin! Jos asuntoasi paranteleva remppahessu tai sähköistävä sähkoiitu ei ole kaikista kiinnostunein perinteisistä kukkakimpuista, voit tehdä hänelle upean kimpun vaikkapa ruuvimeisseleistä ja ikkunatiivisteestä!
  4. Tarrat ilahduttavat aina! Tilaa Luotettavalle Kumppanillesi kivan vihreitä Luotettava Kumppani -tarroja, joilla hän voi koristella autonsa ja toimitilojensa ikkunat.
  5. Älä anna Luotettavan Kumppanisi mahtavuuden olla salaisuus! Onko Luotettava Kumppanisi niin huikea, että haluat kertoa siitä kaikille? Voit toki huudella hänen mahtavuudestaan toreilla ja turuilla, mutta kerro siitä ihmeessä arvion muodossa myös Zeckitissä!

Mikähän näistä toimisi sinun kumppanisi kohdalla? Kommentoi alle tai kerro somessa!


Lue lisää aiheesta