Taitorekisteri

Taitorekisteri on ammattipätevyyksien sähköinen rekisteri. Se helpottaa korttirallia ja keventää hallinnollista taakkaa työmailla.

Kirjaudu yritystilille ja ota Taitorekisteri käyttöön.

Content
Palvelut yrittäjälle

Ammattipätevyydet yhdessä sähköisessä rekisterissä

Taitorekisteri on ammattipätevyyksien sähköinen rekisteri, joka helpottaa pätevyyksien hallinnointia, ylläpitoa ja tarkastamista. Palvelun avulla yritykset ja heidän työntekijänsä voivat todentaa ammattipätevyytensä sähköisesti ja luotettavasti.

Miten yrityksesi hyötyy Taitorekisteristä?

  • Hallinnoit yrityksesi työntekijöiden ammattipätevyyksiä keskitetysti.
  • Työntekijäsi voivat helposti todentaa pätevyytensä työmaalla suoraan Valttikortilla esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla.
  • Pääset eroon korttivuoresta, kun pätevyydet löytyvät sähköisessä muodossa.
  • Yrityksesi osaaminen on läpinäkyvää, sillä Taitorekisterin lisäksi työntekijöidesi pätevyydet tulevat näkyviin myös Zeckit-yrityshakuun ja ovat luettavissa Valttikorteilta.

Taitorekisterin käyttäminen on helppoa. Tarvitset sitä varten yritystilin, jonka kautta pääset käyttämään Taitorekisteriä ja lisäämään työntekijöillesi pätevyyksiä.

Taitorekisteristä löytyvät myös Ratekon tarjoamat ePerehdytys-verkkokoulutukset yleisten työturvallisuusasioiden perehdytykseen. Huomaathan: ePerehdytys-koulutuksen tilaus ja tilauksen päättäminen tehdään osoitteessa http://verkkokauppa.rateko.fi/ Muutokset Työntekijähallinta-palvelussa eivät päivity ePerehdytys-tilauksille. ePerehdytys-suoritukset näkyvät Taitorekisterissä Työntekijähallinta-palveluun lisättyjen työntekijöiden osalta.

Taitorekisterin hinta vain 8 € / henkilö / vuosi + avausmaksu hinnaston mukaan.

taitorekisteri2_Small

Verifioidut pätevyydet Taitorekisteristä

Taitorekisteristä löytyy rakennusalan ammattipätevyyksiä, jotka verifioidaan suoraan pätevyyksien myöntäjiltä. Tuomme Taitorekisteriin jatkuvasti lisää verifioituja pätevyyksiä ja kehitämme yhteistyötä kouluttajien kanssa.

Taitorekisteri pähkinänkuoressa:

  • Digitalisoi ammattipätevyystietojen tarkistamisen.
  • Yhdistää osaamisen oikeaan henkilöön.
  • On edullinen kaikenkokoisille toimijoille.
ilmoita_Small

Taitorekisteriin lisätyt verifioidut pätevyydet näkyvät myös Zeckit-yrityshaussa

Taitorekisterin avulla yrityksesi osaaminen on läpinäkyvää, sillä työntekijöidesi verifioidut pätevyydet tulevat esille myös Zeckit-yrityshakuun ja ovat siellä kaikkien yrityksiä etsivien nähtävillä.

Zeckit on Vastuu Groupin yrityshaku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset, myös sinun yrityksesi. Yrityshakua voi halutessaan rajata sen mukaan, mitä pätevyyksiä yrityksillä on. 

VastuuGroup_tilaaja

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Blogi

72 800

luotettavaa kumppania

879 000

Valttikorttia