« takaisin

Näin liityt Luotettavaksi Kumppaniksi

17.10.2018

Näin liityt Luotettavaksi Kumppaniksi

Onko asiakkaasi pyytänyt sinua liittymään Luotettava Kumppani -palveluun, jotta he voivat hoitaa omat tilaajavastuulakiin liittyvät velvoitteensa entistä näppärämmin? Tällä tavoin monet törmäävät ensimmäistä kertaa Vastuu Groupin Luotettavaan Kumppaniin. Palveluun kuulumisesta on kuitenkin muutakin hyötyä kuin tilaajavastuulain velvoitteiden hoitaminen.

Luotettavan Kumppanuuden hyödyt:

  • Osoitat yhteistyökumppaneillesi yrityksesi olevan rehti ja avoin.
  • Vältyt aikaa vievältä raporttien tai todistusten toimittamiselta.
  • Voit hyödyntää luotettavaa kumppanuuttasi tarjousvaiheessa myynnin tukena.
  • Saat käyttöösi Luotettava Kumppani -logon, jota voit hyödyntää kaikessa viestinnässäsi.

HUOM. Tilaajavastuulain noudattaminen on pakollista kaikilla toimialoilla. Velvoite lain noudattamiseen koskee kaikkia sopimuskumppaneita jo ennen sopimuksen tekoa ja koko sopimuskauden ajan.

Miten Luotettavaksi Kumppaniksi liitytään?

Liittyminen edellyttää maksuttoman yritystilin luomista ja valtakirjan täyttämistä rekisteröitymisen jälkeen Luotettava Kumppani -palvelusivulla.

Suomenkielinen valtakirjasopimus täytetään netissä ja allekirjoitetaan sähköisesti. Jos haluat allekirjoittaa ja täyttää valtakirjan tiedot käsin paperitse, se onnistuu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. PDF-valtakirjat löytyvät verkkosivuiltamme. Kannustamme täyttämään ja allekirjoittamaan valtakirjan netissä, sillä se on näppärin ja nopein tapa liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi!

Jos sinulla ei ole palkattua työvoimaa, riittää, että täytät kohdan Yrityksen tiedot ja valitset seuraavassa kohdassa Ei palkattua työvoimaa. Sen jälkeen voitkin vain siirtyä seuraaville sivuille, kunnes pääset täyttämään allekirjoittajan sähköpostiosoitteen. siirry allekirjoittamaan valtakirja sähköpostiisi tulleen linkin kautta ja olet valmis

Jos sinulla on palkattua työvoimaa, pitää kaikki valtakirjan kohdat täyttää. Lisäksi tarvitsemme yrityksesi tapaturmavakuutuksesta alle 3 kuukautta vanhan todistuksen.

TyEL-tieto ja verotiedot päivittyvät raportille automaattisesti useimmiten noin viikon kuluessa. Jos tarvitset raporttisi OK-tilaan tätä nopeammin, se onnistuu lähettämällä meille alle 10 päivää vanha TyEL-vakuutuksen voimassaolo- ja maksutodistus ja alle 10 päivää vanha verovelkatodistus. Todistukset toimitetaan valtakirjan yhteydessä. Mikäli tämä ei onnistu, liitteet voi lähettää myös jälkikäteen. 

Jos sinulla on vastuuvakuutus ja haluat näyttää tiedot raportillasi, lähetä meille lisäksi todistus yrityksesi vastuuvakuutuksesta. Tämän voit tehdä joko valtakirjan täyttämisen yhteydessä tai myöhemmin. Älä kuitenkaan lähetä meille itse vakuutuskirjaa tai maksukuittia.

Lue myös: Näin täytät Luotettava Kumppani -valtakirjan.

Hienoa, allekirjoitit valtakirjan. Mitäs nyt?

Asiakaspalvelumme käsittelee valtakirjan ja lähettää sinulle sähköpostilla tiedon heti, kun yrityksesi on liitetty Luotettava Kumppani -palveluun. Olemme myös yhteydessä, jos meillä on sinulta jotain kysyttävää. Kun yrityksesi on liitetty palveluun, on Luotettava Kumppani -raporttisi heti saatavilla raporttihausta.

Luotettava Kumppani -raportteja pääset tarkastelemaan kirjautumalla yritystilillesi ja valitsemalla sen jälkeen vasemman yläreunan Yritystili-pudotusvalikosta kohdan Raportti. Oman raporttisi näet Luotettava Kumppani -palvelusivulla. Luotettava Kumppani -logon saat maksutta käyttöösi täältä.

Tieto yrityksesi Luotettava Kumppani -jäsenyydestä tulee näkyviin myös Zeckit-yritystietopalveluun. Käythän siis tarkastamassa palvelussa, että yrityksesi tiedot ovat ajan tasalla. Voit myös ottaa yrityksesi käyttöön ilmaisen Zeckit-yrityskoosteen, jolla näytät yrityksesi perustiedot ja keräät asiakasarviot suoraan nettisivuiltasi. Lue täältä lisää yrityskoosteesta.

Liity Luotettavaksi Kumppaniksi


Lue lisää aiheesta