« takaisin etusivulle

Näin täytät Luotettava Kumppani -valtakirjan

Näin täytät Luotettava Kumppani valtakirjan.jpeg

Ajattelitko liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi? Hieno juttu! Sinun ja liittymisen välissä on vielä valtakirjasopimus, joka on täytettävä ja allekirjoitettava liittymisen vahvistamiseksi. Jos olet epävarma siitä, mitä tietoja valtakirjalle tulee täyttää, tässä postauksessa on tarjolla muutama knoppi sitä helpottamaan!

Luotettava Kumppani -palveluun liitytään siis valtakirjasopimuksen avulla: pelkkä käyttäjätunnuksen luominen Tilaajavastuun palveluihin ei vielä liitä yritystäsi Luotettavaksi Kumppaniksi. Jos tilaajasi pyytää sinua "liittymään tilaajavastuuseen", hän usein tarkoittaa juurikin Luotettavaksi Kumppaniksi liittymistä. Kun olet Luotettava Kumppani, tilaajan on mahdollista saada yrityksesi tilaajavastuulain vaatimat tiedot näppärästi yhdellä raportilla – ja sinäkin voit laittaa yrityksesi tilaajavastuuraportin esimerkiksi tarjousten liitteeksi! Näin tilaajavastuutietojen selvittäminen helpottuu sekä sinulta että tilaajaltasi.

Mitä tietoja valtakirjalle täytetään? 

Jos yritykselläsi ei ole palkattua työvoimaa, on valtakirjan täyttö helppoa – sinun tarvitsee täyttää vain yrityksesi yhteystiedot, laittaa raksi ruutuun kohtaan Yritykselläni ei ole palkattua työvoimaa sekä allekirjoittaa valtakirja. Kas näin helppoa se on!

Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, sillä lähetämme tiedotteita, ilmoituksia ja päivityspyyntöjä sähköpostitse. Vapaaehtoisena tietona voit ilmoittaa yrittäjän tapaturmavakuutuksen, työterveyshuollon tarjoajan, vastuuvakuutuksen ja potilasvakuutuksen. Vakuutuksista tarvitsemme tiedon lisäämiseksi virallisen, alle 3 kuukautta vanhan vakuutustodistuksen. Työterveyshuollon tieto on mahdollista lisätä, jos olet tehnyt jonkin palveluntarjoajan kanssa sopimuksen työterveyshuollon järjestämisestä.

Jos yritykselläsi on palkattua työvoimaa, lain vaatimia tietoja ovat työehtosopimus, eläkevakuutus, tapaturmavakuutus ja työterveyshuolto. Kirjaathan tällöin tarkasti valtakirjalle yrityksesi noudattaman työehtosopimuksen, kerrot TyEL-vakuutusyhtiön, toimitat lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta alle 3 kuukautta vanhan virallisen todistuksen ja ilmoitat, minkä palveluntarjoajan kanssa olet sopinut työntekijöidesi työterveyshuollosta.

Halutessasi voit toimittaa myös todistuksen yrittäjän tapaturmavakuutuksesta, vastuuvakuutuksesta ja potilasvakuutuksesta. Näidenkin todistusten tulee olla virallisia todistuksia ja alle 3 kuukautta vanhoja.

Miten valtakirja palautetaan?

Valtakirja pitää allekirjoittaa käsin, ja allekirjoittajalla tulee olla kaupparekisteriotteen mukaan nimenkirjoitusoikeus. Allekirjoittamisen jälkeen voit lähettää valtakirjan todistuksineen meille joko postitse tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at ) tilaajavastuu.fi.

Jos liittymiselläsi on erityinen kiire, voit myös liittää valtakirjan mukaan todistuksen verojen maksusta ja TyEL-vakuutuksen voimassaolo- ja maksutodistuksen. Vero- ja TyEL-tiedot päivittyvät palveluumme kuitenkin yleensä muutaman päivän kuluessa, eli tiedot päivittyvät palveluumme muutenkin ripeästi. Kun yrityksesi on liitetty palveluumme, saat sähköpostitse ilmoituksen tästä.

Viimeistään tässä vaiheessa sinun kannattaa käydä luomassa yrityksellesi yritystili, jotta pääset tarkastelemaan yrityksesi Luotettava Kumppani -raporttia. Palveluumme rekisteröityneet käyttäjät voivat hakea maksutta kaikkien Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuuraportteja, ja voit hyödyntää omaa raporttiasi esimerkiksi tarjousten liitteenä.

Kaipaatko lisätietoja Luotettava Kumppani -palvelusta? Löydät niitä täältä

Lue lisää Luotettava Kumppani -palvelusta


Lue lisää aiheesta