« takaisin

Helppoa kuin heinänteko: tilaajavastuutiedot yhdellä raportilla!

Jo tutuksi tulleen Luotettavan Kumppanin yhteydessä mainitaan usein myös Raportti-palvelu. Mutta mikä tämä mystinen raportti oikein on? Mitä tietoja se sisältää ja mistä sen saa?

Helppoa kuin heinänteko tilaajavastuutiedot yhdellä raportilla!

Raportteja voi hakea verkkosivuiltamme, joille voi luoda yritystilin ilmaiseksi. Tilin luomista varten tarvitset Y-tunnuksen ja yrityksesi osoitetiedot. Tilin luomisen yhteydessä saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tämän jälkeen olet valmis käyttämään Raportti-palvelua.

On hyvä huomioida, että pelkkä Raportti-palveluun kirjautuminen ei vielä liitä yritystäsi Luotettavaksi Kumppaniksi. Jos haluat myös liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi, se edellyttää valtakirjasopimuksen täyttämistä ja allekirjoittamista sähköisesti Luotettava Kumppani -palvelusivulla.

Raportti-palvelusta voit hakea Y-tunnuksella ilmaiseksi kaikkien Luotettavien Kumppanien Luotettava Kumppani -raportit ja valtakirjan käsittelyn jälkeen myös omasi!

Luotteva Kumppani -raportti sisältää:

  • Kaikki tilaajavastuulain edellyttämät tiedot.
  • Tiedon vastuuvakuutuksen ottamisesta, jos yrityksellä on sellainen.
  • RALA-pätevyystodistuksen, jos yrityksellä on sellainen.
  • Bisnode-ratinglogon, jos yrityksellä on sellainen.

Miten haen Luotettava Kumppani -raportin?

Luotettavien Kumppaneiden raportit voi hakea palvelusta maksuttomasti. Ilmainen Luotettava Kumpppani -raportti on poimittavissa palvelusta heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Kirjauduttuasi sisään näet oman raporttisi tilan yritystilin etusivulla ja pääset lataamaan sen Luotettava Kumppani -palvelusivulta. Muiden Luotettavien Kumppaneiden raportit löydät Yrityshausta hakemalla yritystä nimellä tai Y-tunnuksella.

Jos olet juuri liittynyt Luotettavaksi Kumppaniksi, yrityksesi raportti on aluksi tietoja odotetaan -tilassa. Tässä tilassa raportti on aina, jos tietoja vielä odotetaan jostakin tietolähteestä. Vero- ja eläkevakuutustiedot päivittyvät järjestelmäämme noin viikon kuluessa.

Jos haluat, voit nopeuttaa tietojesi päivittymistä toimittamalla asiakaspalveluumme alle 10 päivää vanhan TyEL-vakuutuksen virallisen voimassaolo- ja maksutodistuksen sekä alle 10 päivää vanhan verovelkatodistuksen. Lisäksi kannattaa toimittaa alle kolme kuukautta vanha tapaturmavakuutustodistus. Vastuuvakuutustiedot ovat vapaaehtoinen lisätieto: halutessasi voit toimittaa myös vastuuvakuutustodistuksen.

Voit hyödyntää Luotettava Kumppani -raporttiasi esimerkiksi laittamalla sen tarjouksesi liitteeksi. Näin osoitat jo tarjousvaiheessa, että yrityksesi on hoitanut lakisääteiset velvoitteensa – rehellinen yrittäjä voittaa aina!

 

Aloita maksuttoman Raportti-palvelun käyttö

Tilaajavastuulain mukaiset raportit tulee arkistoida vähintään 2 vuotta sopimuksen päättymisen jälkeen. Ottamalla Raportti PRO -palvelun käyttöön yrityksellesi, tallentuvat kaikki työntekijöidesi tarkastamat Luotettava Kumppani -raportit palveluun automaattisesti. Lue lisää ja tilaa Raportti PRO »

 


Tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa

 

Haluatko lisätietoa tilaajavastuulaista, mihin laki velvoittaa ja miksi tietoja täytyy toimittaa?

Lataa opas: tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa

 

 


Lue lisää aiheesta