« takaisin etusivulle

Helppoa kuin heinänteko: tilaajavastuutiedot yhdellä raportilla!

Mik_on-_Tilaajavastuuraportti.jpg

Jo tutuksi tulleen Luotettavan Kumppanin yhteydessä mainitaan usein myös Raportti-palvelu. Rakkaalla raportilla on monta nimeä, kuten Tilaajavastuu.fi-raportti tai Luotettava Kumppani -raportti. Mutta mikä tämä mystinen raportti oikein on? Mitä tietoja se sisältää ja mistä sen saa?

Raportteja voi hakea Tilaajavastuu-verkkosivuilta, joille voi luoda yritystilin ilmaiseksi. Tilin luomista varten tarvitset y-tunnuksen ja yrityksesi osoitetiedot. Tilin luomisen yhteydessä saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tämän jälkeen olet valmis käyttämään Raportti-palvelua.

On hyvä huomioida, että pelkkä Raportti-palveluun kirjautuminen ei vielä liitä yritystäsi Luotettavaksi Kumppaniksi. Jos haluat myös liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi, se edellyttää valtakirjasopimuksen täyttämistä ja allekirjoittamista.

Raportti-palvelusta voit hakea y-tunnuksella ilmaiseksi kaikkien Luotettavien Kumppanien tilaajavastuuraportit ja Luotettava Kumppani -valtakirjan käsittelyn jälkeen myös omasi!

Luotteva Kumppani -raportti sisältää:

Miten haen Luotettava Kumppani -raportin?

Luotettavien Kumppaneiden raportit voi hakea palvelusta maksuttomasti. Myös yritysten, jotka eivät ole Luotettavia Kumppaneita, raportteja voi hakea yrityksen nimellä tai Y-tunnuksella. Nämä raportit ovat kuitenkin maksullisia.

Ilmainen yritysraportti on poimittavissa palvelusta heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Kirjaudu sisään ja hae yritystä nimellä tai Y-tunnuksella: tadaa, raportti on nähtävillä ja ladattavissa palvelusta!

Jos olet juuri liittynyt Luotettavaksi Kumppaniksi, yrityksesi raportti on aluksi tietoja odotetaan -tilassa. Tässä tilassa raportti on aina, jos tietoja vielä odotetaan jostakin tietolähteestä. Vero- ja eläkevakuutustiedot päivittyvät järjestelmäämme noin viikon kuluessa.

Jos haluat, voit nopeuttaa tietojesi päivittymistä toimittamalla asiakaspalveluumme alle 10 päivää vanhan TyEL-vakuutuksen virallisen voimassaolo- ja maksutodistuksen sekä alle 10 päivää vanhan verovelkatodistuksen. Lisäksi kannattaa toimittaa alle kolme kuukautta vanha tapaturmavakuutustodistus. Vastuuvakuutustiedot ovat vapaaehtoinen lisätieto: halutessasi voit toimittaa myös vastuuvakuutustodistuksen.

Voit hyödyntää Luotettava Kumppani -raporttiasi esimerkiksi laittamalla sen tarjouksesi liitteeksi. Näin osoitat jo tarjousvaiheessa, että yrityksesi on hoitanut lakisääteiset velvoitteensa – rehellinen yrittäjä voittaa aina!

Katso, miten otat palvelustamme kaikki hyödyt irti!

 


Lue lisää aiheesta