« takaisin

Luotettava Kumppani päästä varpaisiin

Luotettava Kumppani päästä varpaisiin

Luotettava Kumppani -palvelu on luotu helpottamaan yrittäjien arkea. Se vähentää tilaajavastuulaista koituvia paperitöitä jättäen aikaa oikeille töille. Nykyään palvelu ja sen kautta haettu Luotettava Kumppani -raportti tarjoavat tilaajavastuutietojen lisäksi myös paljon muuta. Raportille saa maksullisia ja maksuttomia lisätietoja, puhumattakaan palvelun muista hyödyistä.

Kokosimme tähän postaukseen kaiken mahdollisen tiedon Luotettava Kumppani -palvelusta: mitä tietoja yritys voi saada raportilleen sekä kaikki palvelun tuomat hyödyt!

Psssst. Jos et ole kuullut palvelusta aiemmin, voi aiheeseen perehtyminen olla hyvä aloittaa Tilaajavastuun alkeista ja siitä, mikä ihmeen palvelu se Luotettava Kumppani oikein on.

Tässä Luotettava Kumppani -raportin sisältö:

Saat myös muuta hyötyä palvelusta:

Miksi Luotettava Kumppani?

Jos tilaajasi on suositellut sinulle palveluun liittymistä, olet saattanut ajatella, että tilaaja hyötyy siitä eniten. Toki se helpottaa tilaajan työtä, mutta palvelulla on suuria hyötyjä myös toimittajalle (ellei se käynyt selväksi jo aiemmin tässä kirjoituksessa). Kun olemme itse kysyneet asiakkailtamme miksi kannattaa olla Luotettava Kumppani, he ovat kertoneet muun muassa, että Luotettava Kumppanuus on helpottanut tarjousten tekemistä ja on auttanut tarjouskilpailuissa.

Jos liittyminen vielä mietityttää, lue Millan kirjoitus 10 hyvää syytä olla Luotettava Kumppani.

Miten palveluun liitytään?

Yksinkertaisesti sanottuna, sinun täytyy vain täyttää valtakirja ja allekirjoittaa se. Jos haluat lukea vähän tarkemmat ohjeet, löydät sellaiset täältä ja valtakirjan täyttöön saat apua tästä kirjoituksesta.

Jos olet perustanut yrityksesi vastikään, kannattaa lukaista myös postaus uuden yrityksen perustamisesta. Kerromme siinä, mitä on hyvä miettiä, kun on perustamassa yritystä ja miten uuden yrityksen kanssa Luotettava Kumppani -palveluun liittyminen onnistuu.

 Tutustu Luotettava Kumppani -palveluun

 

PS: Kun olet liittynyt, muista ottaa kaikki hyöty irti Luotettavasta Kumppanuudestasi!

Lue lisää aiheesta