« takaisin

Miksi kannattaa olla Luotettava Kumppani?

Miksi kannattaa olla Luotettava Kumppani

Tilaajasi tai yhteistyökumppanisi on saattanut suositella yrityksellesi Luotettavaksi Kumppaniksi liittymistä. Olet ehkä miettinyt, miksi ihmeessä sinun kannattaisi liittyä ja onko palvelusta edes hyötyä yrityksellesi. No, onko Luotettava Kumppani -palveluun kuulumisesta sitten hyötyä yritykselle? Kysyimme asiaa Luotettavilta Kumppaneilta itseltään. Tässä joitakin tavallisimpia kyselyn kautta saamiamme kommentteja:

”Hyvää on, että tilaajavastuutiedot ovat kaikkien saatavilla sähköisesti ja maksutta.”

Työn toimittajan on annettava tilaajalle tilaajavastuulain vaatimat dokumentit. Luotettavana Kumppanina yrityksen on helppoa ohjata yhteistyökumppanisa noutamaan Luotettava Kumppani -raportin sivustomme Raportti-palvelusta tai hakea ja ladata raportti sieltä itse. Toisena ja usein myös työläämpänä vaihtoehtona on hankkia ja toimittaa jokainen lain vaatima dokumentti kullekin tilaajalle erikseen.

”Luotettava Kumppani -palvelu vähentää paperityötä, kun kaikki lain vaatimat tiedot ovat ajan tasalla yhdessä paikassa ja kootusti yhdellä raportilla.”

Jos tilaajia on useampia, aiheuttaa tilaajavastuutietojen kerääminen ja niiden toimittaminen paljon ylimääräistä paperityötä – ja vie samalla aikaa muilta töiltä. Luotettava Kumppani -yritysten tilaajavastuulain vaatimat tiedot kootaan yhdeksi raportiksi, josta tehdään kokonaistulkinta. Kokonaistulkinnan avulla saat helposti selville yrityksen tilaajavastuutietojen statuksen. Manuaalisesti tehtynä tämä on vaivalloista.

”Tarjousten tekeminen on helpottunut ja palvelu on auttanut tarjouskilpailussa sekä töiden saannissa.”

Luotettava Kumppani -yritys on tilaajalle helppo ja luotettava valinta. Kannattaa jo tarjouksentekovaiheessa ilmaista olevansa Luotettava Kumppani ja liittää tarjoukseen mukaan sivuiltamme ladattavissa oleva oman yrityksen Luotettava Kumppani -raportti.

”On taloudellisesti kannattavampaa kuulua palveluun kuin toimittaa papereita jokaiselle tilaajalle erikseen.”

Tilaajavastuutodistusten hankkiminen itse ei aiheuta paljoa välittömiä kustannuksia, mutta välillisiä sitäkin enemmän menetettyinä työtunteina. Työ- ja elinkeinoministeriön raportin mukaan yritykseltä vie liki tunnin hakea, koostaa ja toimittaa tiedot työn tilaajalle.

”Luotettava Kumppanuus antaa yrityksestämme rehdin kuvan. Asiakkaamme voivat tarkastaa tilaajavastuutietomme suoraan palvelusta, eikä meidän tarvitse toimittaa tilaajavastuutietoja heille erikseen. Tarkastamme myös itse yhteistyökumppaniemme tilaajavastuutiedot Raportti-palvelusta. Käytämme myös Luotettava Kumppani -tunnusta verkkosivuillamme ja myymälässämme.” - Ajan-Avain Oy

Luotettavana Kumppanina annat hyvän kuvan yrityksestäsi. Voit ladata Luotettavasta Kumppanuudesta kertovan logon yrityksesi verkkosivuille ja lisätä yrityksesi sivuille linkin Vastuu Groupin verkkosivuille, josta tilaajasi saa ladattua maksutta yrityksesi ajantasaiset tilaajavastuutiedot. 

Liity Luotettavaksi Kumppaniksi


Lue lisää aiheesta