« takaisin

Luotettava Kumppani -pikatarkistus uudistui ja muutti Zeckit-palveluun

Onko sinulla joskus ollut tarve tarkistaa yrityksen Luotettava Kumppani -raportin status (eli onko yritys hoitanut tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet), mutta ei tarvetta itse raportille? Tällainen tilanne voi tulla eteen esimerkiksi silloin, kun vasta vertailet eri yrityksiä ja pohdit, kenen kanssa kannattaa alkaa yhteistyöhön.

Luotettava Kumppani -pikatarkistus uudistui ja muutti Zeckit-palveluun

Uudistimme vanhan Luotettava Kumppani -pikatarkistuksen, joka on nyt yhdistetty osaksi Zeckit-yrityshakua. Zeckit-yrityshausta löytyvät kaikki Suomen yrityksen taustatietoineen ja asiakasarvioineen, siis muutkin kuin Luotettavat Kumppanit. Luotettava Kumppani -pikatarkistus on tietysti saatavilla vain Luotettava Kumppani -yrityksistä.

Pikatarkistukseen teet näppärästi siirtymällä Zeckit-yrityshakuun joko osoitteessa zeckit.com tai käyttämällä vastuugroup.fi-sivulta löytyvää pikatarkistus-hakua Palvelumme-sivun alalaidassa.

Hae haluamasi yritys ja avaa hakutuloksista klikkaamalla yrityksen profiilisivu. Zeckit-profiilissa on kaksi näkymää: Zeckit-selvitys ja Luotettava Kumppani -pikatarkistus. Pääset liikkumaan eri näkymien välillä klikkaamalla välilehtiä:

Zeckit pikatarkistus

Pikatarkistuksen alalaidassa on symboli, joka kertoo yrityksen raportin tilan. Kuvassa näkyvän yrityksen raportin tulkinta on ”OK”, joten se on hoitanut kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet mallikkaasti. Lue lisää eri tulkintavaihtoehdoista täältä.

Muistathan, että Luotettava Kumppani -pikatarkastus ei kelpaa tilaajavastuulain mukaisena selvityksenä. Saat lain edellyttämän täydellisen raportin kirjautumalla Raportti-palveluumme. Zeckit-selvityksen puolelta löydät lisää hyödyllisiä tietoja helpottamaan päätöksentekoa eri yritysten välillä. Täältä voit lukea lisää Zeckitin tarjoamista tiedoista.

Tilaajavastuulaki edellyttää myös raporttien arkistointia

Raportti PRO -palvelumme hoitaa raporttien arkistoinnin puolestasi, joten sinun ei tarvitse enää murehtia hakemiesi raporttien arkistoinnista.  

Aloita RaporttiPRO -palvelun käyttö

 


Tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa

 

Haluatko lisätietoa tilaajavastuulaista, mihin laki velvoittaa ja miksi tietoja täytyy toimittaa?

Lataa opas: tilaajavastuulaki pähkinänkuoressa


Lue lisää aiheesta