« takaisin

Kerää asiakasarvioita yrityksellesi – ilmaiseksi!

13.9.2016

zeckit_kayntikortti

Haluaisitko erottua positiivisesti kilpailijoistasi, ja näin auttaa kuluttajia valitsemaan juuri sinun yrityksesi? Zeckit tarjoaa yrityksellesi ilmaisen kotisivuille liitettävän yrityskoosteen, jolla keräät asiakasarviot helposti ja ilmaiseksi.

Zeckit on maksuton palvelu, jossa asiakkaat voivat hakea ja arvioida yrityksiä sekä saada arvokasta taustatietoa ostopäätöstensä tueksi. Yrityksen profiilisivulla näkyvät esimerkiksi tiedot yrityksen työntekijöiden määrästä, liikevaihdosta ja kuulumisesta ALV-, työnantaja- ja ennakkoperintärekisteriin, sekä tulkinta, millä tolalla yrityksen toiminta ylipäätään on. Yritystä etsivä näkee myös, saako yrityksen tekemästä työstä kotitalousvähennyksen, sekä mahdolliset sähköpätevyydet ja asbestinpurkuluvat. Tarkemman erittelyn Zeckit-selvityksen sisällöstä löydät täältä.

Olemalla Luotettava Kumppani saat palvelussa lisänäkyvyyttä. Yrityksesi erottuu haussa Luotettava Kumppani -logon avulla ja haun voi myös rajata vain Luotettaviin Kumppaneihin. Luotettavista Kumppaneista on palvelussa myös enemmän tietoja kuin muista yrityksistä. Kun yrityksesi tiedot ovat helposti kuluttajien saatavilla, teet yritystoiminnastasi läpinäkyvää ja osoitat, että yhteiskunnalliset vastuut ovat yrityksellesi tärkeitä.

Yrityksesi Zeckit-tiedot löytyvät myös seuraavista kanavista: Eniron 0100100, Kokemuksia.fi, Suomela.fi, Löydä Sähkömies sekä Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:in jäsenhaku.

Liitä yrityskooste nettisivuillesi ja kerää asiakasarvioita

Myös asiakasarviot ovat merkittävässä roolissa kuluttajien päätöksenteossa. Zeckit-yrityskoosteessa näkyvät yrityksesi saamat arviot, jotka toimivat samalla yrityksesi referensseinä. Kun hyödynnät saamiasi arvioita kotisivuillasi, kuluttajien on helppo valita juuri sinun yrityksesi kaikkien palveluntarjoajien joukosta!

Saat ladattua yrityksesi nettisivuille yrityskoosteen maksutta. Koosteessa näkyy myös se, onko yrityksesi Luotettava Kumppani. Sen kautta voi tykätä yrityksestä tai arvioida sen. Kokeile itse vaikka arvioimalla Vastuu Group tältä sivulta löytyvällä yrityskoosteella.

Arvioiden antaminen vaatii kirjautumisen Facebook- tai Google-tunnuksilla. Näin vältämme asiattomien palautteiden antamisen. Käyttäjä voi antaa yritykselle vain yhden arvion, mutta sitä on mahdollista muuttaa. Voit vaikuttaa arvioihin tarjoamalla hyvän asiakaskokemuksen ja virheen sattuessa korjaamalla tilanteen.

Kotisivuillesi lisätty arviointimahdollisuus osoittaa kuluttajille, että kuuntelet asiakkaitasi ja haluat ottaa heidän mielipiteensä huomioon.

Lataa ohjeet yrityskoosteen lisäämiseen


Lue lisää aiheesta