« takaisin etusivulle

Kerää asiakasarvioita yrityksellesi – ilmaiseksi!

13.9.2016

zeckit_kayntikortti

Haluaisitko kerätä asiakaspalautetta, mutta sinulla ei ole sopivaa kanavaa sen julkaisemiselle? Zeckit auttaa! Haluaisitko erottua positiivisesti kilpailijoistasi, ja näin auttaa kuluttajia valitsemaan juuri sinun yrityksesi? Zeckit tarjoaa yrityksellesi ilmaisen kotisivuille liitettävän widgetin, jolla keräät asiakasarviot helposti ja ilmaiseksi.

Zeckit on maksuton palvelu, jossa asiakkaat voivat hakea ja arvioida yrityksiä. Arviointimahdollisuuden lisäksi sivustolta on saatavilla Zeckit-selvitys kaikista suomalaisista yrityksistä. Selvityksessä näkyvät esimerkiksi tiedot yrityksen työntekijöiden määrästä, liikevaihdosta ja kuulumisesta ALV-, työnantaja- ja ennakkoperintärekisteriin, sekä tulkinta, millä tolalla yrityksen toiminta ylipäätään on. Yritystä etsivä näkee myös, saako yrityksen tekemästä työstä kotitalousvähennyksen, sekä mahdolliset sähköpätevyydet ja asbestinpurkuluvat. Tarkemman erittelyn Zeckit-selvityksen sisällöstä löydät täältä. Luotettavat Kumppanit saavat palvelussa lisänäkyvyyttä, koska niiden osalta tietoja on saatavilla laajemmin ja haun voi myös rajata vain Luotettaviin Kumppaneihin.

Kun yrityksesi tiedot ovat helposti kuluttajien saatavilla, teet yritystoiminnastasi läpinäkyvää ja osoitat, että yhteiskunnalliset vastuut ovat yrityksellesi tärkeitä. Myös arviot ovat merkittävässä roolissa kuluttajien päätöksenteossa, kuten esimerkiksi Tripadvisorissa. Zeckit-widgetissä näkyvät yrityksesi saamat arviot, jotka toimivat samalla yrityksesi referensseinä. Kun hyödynnät saamiasi arvioita kotisivuillasi, kuluttajien on helppo valita juuri sinun yrityksesi kaikkien palveluntarjoajien joukosta!

Liitä sinäkin widget nettisivuillesi ja kerää arvioita!

Saat ladattua yrityksesi nettisivuille widgetin maksutta! Widgetissä näkyy myös se, onko yrityksesi Luotettava Kumppani. Sen kautta voi tykätä yrityksestä tai arvioida sen. Kokeile itse vaikka arvioimalla Tilaajavastuu tältä sivulta löytyvällä widgetillä.

Arvioiden antaminen vaatii kirjautumisen Facebook-, Google- tai Zeckit -tunnuksilla. Näin vältämme asiattomien palautteiden antamisen. Käyttäjä voi antaa yritykselle vain yhden arvion, mutta sitä on mahdollista muuttaa. Voit vaikuttaa arvioihin tarjoamalla hyvän asiakaskokemuksen ja virheen sattuessa korjaamalla tilanteen.

Kotisivuillesi lisätty arviointimahdollisuus osoittaa kuluttajille, että kuuntelet asiakkaitasi ja haluat ottaa heidän mielipiteensä huomioon.

Yrityksesi Zeckit-selvitys taustatietoineen löytyy myös seuraavista kanavista: Eniron 0100100, Kokemuksia.fi, Suomela.fi, Löydä Sähkömies, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:in jäsenhaku sekä Josek:in ja Kosek:in yritysrekisterit.

Katso täältä ohjeet, kuinka lisäät widgetin yrityksesi kotisivuille.


Lue lisää aiheesta