« takaisin

5 hyvää syytä kehua Luotettavaa Kumppania ystävänpäivänä

5 hyvää syytä kehua Luotettavaa Kumppania ystävänpäivänä

Ystävänpäivä on pian taas täällä. Meillä Vastuu Groupilla on ystävänä yli 69 500 Luotettavaa Kumppania ja määrä kasvaa tasaiseen tahtiin. Koska jokainen Luotettava Kumppani on meille kultaakin kalliimpi, keräsimme viisi hyvää syytä kehua heitä ystävänpäivänä – ja miksipä ei kaikkina muinakin päivinä. Ota siis vinkit talteen ja ilahduta omaa Luotettavaa Kumppaniasi!

  1. Luotettavat Kumppanit löytyvät Zeckit-palvelusta, josta voit katsoa yrityksen muilta asiakkailtaan saamat arviot ja arvioida Luotettava Kumppani -yrityksen myös itse. Luotettava Kumppani -yritykset toimivat yhteiskunnallisten velvoitteidensa suhteen läpinäkyvästi, joten niistä on Zeckit-palvelussa saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, esimerkiksi tärkeä tieto yrityksen vastuuvakuutuksesta. Luotettava Kumppani onkin hyvä valinta kaikkiin kodin remontti- ja rakennustöihin!

  2. Heidän Luotettava Kumppani -raporttinsa ovat aina ajan tasalla ja saatavilla. Luotettavien Kumppaneiden asiakkaat saavat helposti haettua yrityksen Luotettava Kumppani -raportin Raportti-palvelustamme. Voit siis huoletta keskittyä oman Luotettavan Kumppanisi kanssa kahvitteluun, sillä sinun ei tarvitse etsiä erinäisiä tilaajavastuulain vaatimia raportteja sieltä täältä.

  3. Luotettavan Kumppanin kanssa voit ottaa rennosti. Luotettavat Kumppanit saa automaattiseen seurantaan Valvoja-palveluumme. Tämä tarkoittaa sitä, että näiden yritysten Luotettava Kumppani -raportit arkistoituvat automaattisesti, eikä niitä tarvitse erikseen hakea Raportti-palvelusta. Nakkaa siis jalat pöydälle, anna Valvojan tehdä työt ja juo kuppi kuumaa oman Luotettavan Kumppanisi kanssa.

  4. Luotettava Kumppani on vastuullinen. Vastuullisuus on meille kaikille tärkeä asia. Luottavat Kumppanit taistelevat harmaata taloutta vastaan, sillä heidän toimintansa on tilaajavastuuasioiden suhteen läpinäkyvää. Lue Luotettavien Kumppaneiden vastuullisuudesta lisää vaikuttavuussivustoltamme!

  5. Kaikki ansaitsee kehuja – myös ahkerasti töitä päivästä toiseen puurtavat Luotettavat Kumppanit! Kehu Luotettavaa Kumppania siis vaikka hyvästä työnjäljestä, positiivisesta asenteesta tai hyvin hoidetusta tapaamisesta. Ja hei, muista käydä antamassa Zeckit-palvelussa Luotettavalle Kumppanillesi asiakasarvio!

Toivotamme kaikille Luotettaville Kumppaneille oikein ihanaa ystävänpäivää!

 

Tutustu Luotettava Kumppani -palveluun


Lue lisää aiheesta