Valttikortit + Luotettava Kumppanuus = läpinäkyvämpi ja luotettavampi yhteistyökumppani

Tilaajavastuutietojen läpinäkyvyys on tärkeää, koska se edistää harmaan talouden torjuntaa,  taloudellista vakautta, työturvallisuutta ja reilua kilpailua. Se auttaa myös kaikkia työmaan osapuolia varmistumaan siitä, että kaikki toimivat vastuullisesti ja lain velvoitteita noudattaen.

Vastuu Group haluaa mahdollistaa kaikille työmaiden toimijoille luotettavat työkalut lakivelvoitteiden hoitamiseen. Valttikortti on alan standardiksi muodostunut sähköinen työturvallisuuslain mukainen henkilötunniste, joka toimii myös avaimena työmaalle. Luotettava Kumppani -palvelu auttaa hakemaan ja päivittämään tilaajavastuulain edellyttämät tiedot yrityksen puolesta. Lisäksi raportilla voi olla nähtävillä muita arvokkaita lisätietoja, kuten tiedot yrityksen vastuuvakuutuksesta.

Näiden kahden yhdistelmällä pystymme torjumaan yhdessä entistä paremmin harmaata taloutta ja mahdollistamaan luotettavampaa tietoa ja läpinäkyvämpää kilpailua alalla.

Toimi näin:

  • Tilaa työntekijöillesi Valttikortit tuttuun tapaan tai jos kaipaat ohjeita, löydät ne täältä.
  • Liity Luotettava Kumppani -palveluun täyttämällä sähköinen valtakirja.  

    Suljemme Valttikortit 28.3.2024, mikäli yritys ei ole tähän mennessä toimittanut Luotettava Kumppani –valtakirjaa.

Tällä hetkellä Luotettava Kumppani -palveluun voi liittyä suomalaisten yritysten lisäksi: 

  • virolaiset 
  • ruotsalaiset 
  • latvialaiset 
  • liettualaiset 
  • puolalaiset yritykset. 

Muun maalaisten yritysten Valttikortti-asiakkailta edellytämme Valttikorttien käytön jatkamiseksi Valttikortti-työsuhdetietojen ilmoittamista erillisellä lomakkeella.

73 000

luotettavaa kumppania

1 000 000

Valttikorttia