« takaisin

Turvaa brändisi ja yrityksesi tulevaisuus tuulisina aikoina – Dun & Bradstreet luottoluokitus Vastuu Groupin palveluihin

Dun&Bradstreet_Blog

Haluamme auttaa yritystäsi hyödyntämään luottoluokitusta ja kasvattamaan liiketoimintaa. Jos olet siinä onnekkaassa asemassa, että yritykselläsi on asiat kunnossa ja vakaa tilanne, niin se kannattaa tuoda esiin. Näin vahvistat omaa brändiäsi ja tuet yrityksesi kasvua. Hienosta luottoluokituksesta kannattaa olla ylpeä – me autamme yritystäsi tekemään siitä kilpailuedun, jolla erottuu muista.

Haluamme auttaa myös tilaajaa palveluntarjoajan valinnassa. Siinä luotettavuus onkin kaikki kaikessa, kun suunnitellaan esimerkiksi rakennusprojektia, remonttia tai tarvitaan siivouspalvelua. Tarjolla on huikea määrä erikokoisia ja -näköisiä yrityksiä, joten valinta ja päätöksenteko tilaajalle eivät aina ole helppoja.

Luotettavuus ja taloudellinen tilanne ratkaisevat

Yrityksen luotettavuus ja taloudellinen tilanne ovat keskeisiä tekijöitä palveluntarjoajaa valittaessa. Näiden valintakriteerien merkitys on hiljattain vain kasvanut, sillä haasteelliset ajat nostavat yrityksen luotettavuuden tärkeyden uudelle tasolle. Vastuu Group tekee yhteistyötä Dun & Bradstreetin kanssa ja palveluihimme on tämän ansiosta mahdollista saada näkyville A/AA/AAA-luottoluokitus. Luottoluokituksen saa näkyville Luotettava Kumppani -raporttiin, mutta myös kuluttajien käyttämään Zeckit-yrityshakuun.

Miksi luottoluokitus on tärkeä?

Näyttämällä yrityksesi luottoluokitustiedot Luotettava Kumppani -raportilla ja Zeckit-yrityshaussa, voit vakuuttaa vaativatkin tilaajat siitä, että yrityksesi on taloudellisesti luotettava. Tämä ei ole vain mainoskikka, vaan se antaa sinulle aitoa kilpailuetua muihin yrityksiin nähden, joiden luottoluokitus ja taloudellinen tilanne eivät ole yhtä vakuuttavia.

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palvelu

Tilaajavastuulaki edellyttää, että tilaajat varmistavat sopimuskumppaniensa täyttävän lakisääteiset velvoitteensa. Luotettava Kumppani -palvelu auttaa yrityksiä täyttämään nämä vaatimukset mahdollisimman vaivattomasti. Palvelu noutaa tiedot eri rekistereistä yhdelle raportille ja pitää ne aina ajan tasalla - säästäen sinun ja yrityksesi aikaa ja vaivaa. Yrityksen ansaitsema luottoluokitus on mahdollista saada Luotettava Kumppani -raportille, jolloin se lisää yrityksen positiivista näkyvyyttä.

Vastuu Groupin Zeckit-yrityshaku

Zeckit on yrityshaku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset taustatietoineen ja asiakasarvioineen. Jokaisella yrityksellä on sivustolla ilmainen yritysprofiili, johon on koottu yrityksen taustatiedot, saadut asiakasarviot ja tulkinta yrityksen tilasta. Yrityshaussa näkyy näppärästi Luotettava Kumppani -logo ja samoin tieto A/AA/AAA-luottoluokituksesta. Zeckit on erityisen hyvä työkalu myös kuluttajille työn tilaajina.

Mikä on Dun & Bradstreetin luottoluokitusjärjestelmä

Dun & Bradstreetin luottoluokitusjärjestelmässä on seitsemän eri kategoriaa (AAA-C), joista korkein luottoluokitus on AAA. Se myönnetään yrityksille, joilla on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Nämä positiiviset luottoluokitukset (A-AAA) ovat saatavilla Luotettava Kumppani -raportille ja Zeckit-yrityshakuun.

AAAAAA

Luottoluokitusluokat:

  • AAA: Korkein luottoluokitus, luottoriski minimaalinen.
  • AA: Hyvä luottokelpoisuus, keskimääräistä pienempi luottoriski.
  • A: Luottokelpoinen, normaali luottoriski.
  • AN: Uusi yritys / tausta ei negatiivinen. Normaalia hieman suurempi luottoriski, pienehköä luotonantoa puolletaan.
  • Ei Rating: Tiedot ovat puutteelliset tai ristiriitaiset.
  • B: Epätyydyttävä, normaalia suurempi luottoriski.
  • C: Luotonantoa ei puolleta, luottoriski huomattava.

 

Yhteenveto

Ole ylpeä yrityksesi vakaasta perustasta ja hyvästä yleistilanteesta. Hyödynnä jo tehty työ ja tuo esiin luottoluokituksesi Vastuu Groupin palveluissa. Näin autat tilaajaa valitsemaan yrityksesi muiden joukosta. Luottoluokitustieto näkyy ensimmäisenä tilaajalle, kun hän katsoo yrityksesi tietoja Zeckit-yrityshausta tai Luotettava Kumppani -raportilta.

 

Lue lisää Dun & Bradstreetin luottoluokituksista ja tilaa yrityksellesi positiivinen luottoluokituslogo.

Lue lisää ja tilaa


Lue lisää aiheesta