« takaisin

Tilaajavastuu on jälleen sertifioidusti hyvä työpaikka

19.12.2018

hupparitblogiinMelkein vuosi on vierähtänyt siitä, kun otimme edellisen kerran osaa Great Place to Work® – Suomen parhaimmat työpaikat -tutkimukseen. Kahdella edellisellä tutkimuskerralla olemme olleet pienten yritysten sarjassa sijalla kaksitoista. Tänä vuonna kaikki kuitenkin muuttui, sillä organisaatiomme rikkoi juuri ennen tutkimusta keskisuurten organisaatioiden koon alarajan!

Tilaajavastuulla hyvää työkulttuuria sekä työntekijöiden viihtyvyyttä pidetään ensiarvoisen tärkeinä, ja teemme yrityskulttuurin eteen jatkuvasti töitä. Panostamme itseohjautuvuuteen sekä siihen, että jokainen meistä voi kehittyä omassa työssään ja johtaa itseään paremmin.

Haluamme, että yrityksemme on mahtava paikka työskennellä, ja sertifikaatti kertoo meidän onnistuneen siinä.

Osallistuimme Great Place to Work® -tutkimukseen, koska se auttaa meitä kehittymään paremmaksi organisaatioksi. Yksi tutkimuksen osa-alue on Trust Index© -kysely, joka auttaa organisaatiota tunnistamaan vahvuutensa ja kehityskohteensa. Trust Indexin ollessa 70 % tai yli, saa organisaatio kansainvälisen tunnustuksen hyvän työpaikan rakentamisesta, eli Great Place to Work® -sertifioinnin. Meillä Tilaajavastuulla Trust Index on aina ollut hyvä, ja uusimassakin tutkimuksessa se ylsi kirkkaasti yli 70 prosentin ja saimme sertifikaatin.

Työpaikkamme ponnisti pienistä keskisuuriin

Tämän vuoden tutkimuksessa meille on uutta se, että ponnistimme yrityksemme hengästyttävän kasvutahdin siivittämänä pois pienten organisaatioiden sarjasta (15–49 työntekijää). Ensi vuonna jännitämmekin sijoitustamme ensimmäistä kertaa keskisuurten yritysten sarjassa. Jokapäiväisessä arjessamme yrityksemme kasvu tarkoittaa sitä, että meidän tulee panostaa entistä vahvemmin yrityskulttuuriimme ja siihen, että saamme organisaatiorakenteemme hiottua juuri oikeanlaiseksi. Tutkimuksen kannalta uudessa sarjassa painiminen tuo tullessaan oman jännityksensä, sillä edellisten vuosien tulosten antamaa viitekehystä ei enää ole.

Ensi vuonna taas jännitetään, että mille sijalle vuoden kovan työn jälkeen ponnistetaan. Mitenhän tässä käy? Tuoreinta listasijoitusta odotellessa voi vaikka fiilistellä edellisen vuoden Great Place to Work -tuloksen kirvoittamaa blogitekstiä, jonka löydät täältä!

 

Mikä ihmeen Place to Work®?

Great Place to Work® on kansainvälinen organisaatio ja maailman laajin vuosittainen johtamistutkimus, jonka tarkoituksena olla yritysten apuna organisaatiokulttuurin muutoksessa. Sen tavoitteena on henkilöstön parempien työolojen ja yhteishengen kohottamisen kautta yrityksen arvon, asiakastyytyväisyyden sekä tuottavuuden parantaminen ja missiona paremman yhteiskunnan luominen auttamalla organisaatioita kehittämään parempia työpaikkoja.


Lue lisää aiheesta